Автор Тема: CARclub дечиња!  (Прочитано 335098 пати)

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
Одг: CARclub дечиња!
« Одговори #1245 на: 30 Јуни 2016, 00:52:04 am »
Epa aj cim ste zapnale :)
Spienje navecer jok se budi na 2 do 2 ipol sata i pocnuva urnebesot prvo menuvanje peleni,cistenje mackanje so kremi pa posle ideme na krkancija i sve toa trae dobri 40 minuti sigurno i posle klopec u krevet i pak si miren edno 2 saata i pak ista procedura.
Preku den ne e tolku strasno..Ne pamtam koga sum prespal preku den a sega edvaj cekam mafijava da zaspie i jas da sklopam oko.
Se pletkam okolu nevestava celo vreme non stop i pomagam merak mi e nema poubavo nesto koga go zimas vo race na niskanje pa se prozeva pa kje se nasmee...odednas celata maka ja zaboravas.
Vecerva posteno ne sjeba so nevestava..Go izbanjavme,doteravme i taman da go legneme napuni socno pelenite i ajde pak od pocetok :)

Отсутен KaZaN

• Сениор
  • Пораки: 3950
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор
Одг:
« Одговори #1246 на: 30 Јуни 2016, 02:16:29 am »
Чекај, чекај... Тек ќе раскажуваш. :)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20804
« Одговори #1247 на: 30 Јуни 2016, 08:32:58 am »
А шо мислеше, како ќе биде? :)

За некое време ќе почнеш мижеечки да идеш од креветот до бебушот и ќе му мењаш пелени :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #1248 на: 30 Јуни 2016, 10:04:06 am »
Се плеткаш околу невестата за друго туку ај  :D

Кога ќе почне да гуга, ќе те топи  ;)
Чуден мерак да се испосере тазе новата пелена  ;D

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11063
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #1249 на: 30 Јуни 2016, 13:52:37 pm »
Кога читам вака, ми иде уште едно да си направам :D

Јас првпат преспав асално после 7 години. Прво бр.1 не спиеше навечер, првпат преспа цела вечер после 3 години. Арно ама тогаш стигнаа бр.2 и бр.3.
Бр.2 арна си беше, може дека женско, ама бр.3 стануваше на 40 минути. Точно. Штоперица. И се така до лани Ноември месец.

За преповивање, со една рака сум се научил и 2 одеднаш. Бр.1 имаше мерак стално да ми се испосере на трудот уште не преповиен. Јас ќе му извадам, ќе исчистам, ќе ставам нова и уште не затворена...тече, од сите страни. Прв пат кога видов дека гомно искакал сакав куќна слава да си го земам. Не ми се верувало дека некогаш во живот ќе се радувам толку на гомце.

Предноста кај нашиве 3 е што не се замараш кога плаче некој. Пошто секогаш има некој да плаче. Едно ако престане, друго ќе почне, тоа ќе престане третото му текнало дека на Тор шлемот му го нема и почнуваш да игнорираш.

КОга беше едно, сме го бањале/сушеле/облакале 40 минути. КОга биднаа 3, за 15 минути тројцата ги бањаме. Пушташ тушот ко Рамбо што го бањаа со хидрант во кецот, сапуњаш и вадиш. Лента. Сериско производство.

А постарите ќе се праат попаметни:
 - 0-3 месеци - ааа сега е најтешко, дека грчеви има
 - 3-12 месеци - ааа сега е најтешко, дека запчиња му растат
 - 12-15 месеци - ааа сега е најтешко, дека проодуваат
 - 15-36 месеци - ааа сега е најтешко, дека не се разбира што сака
 - 3-6 години - ааа сега е најтешко, дека сака се за себе и се тепа за играчки
 - 6-10 години - ааа сега е најтешко, школо, редот да го фати, си треба внимание
 - 10-14 години - ааа сега е најтешко, на женски ќе мисли, ќе сака цигарче ово/оно
 - 14-18 години - ааа сега е најтешко, им удира сперма во глава, пази да не го испуштиш па да чисти улици, ќе чекаш на прозор и ќе си акаш глаата зошто касни 4 минути после 22:00
 - 18-23 години - ќути сега најтешко е, држ го да го заврши факултетот и крсти се да не ти рече дека затруднил некоја, т.е. дека е трудна
 - 23- бесконечно - ќути сега најтешко е, ене го не се јавил 2 дена, да не е болен, отиде на одмор во Грција а бо Турција бомбардираат, ваљда е ОК...

Нервози е стално, ама навечер кога ќе си легнат, сфаќаш колкава среќа се во животот :)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20804
« Одговори #1250 на: 30 Јуни 2016, 13:58:02 pm »
Црепчиња бе со марули ги сликал :D :D :D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #1251 на: 30 Јуни 2016, 14:19:15 pm »
Добра марула..

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14714
« Одговори #1252 на: 30 Јуни 2016, 14:45:31 pm »
Значи имам уште точно 3 месеци живот ;D ;D

ко шо ми изгледа, малиов ќе ми биде доста темпераментен, ако ценам од тоа што прави сега во стомак :D :D

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #1253 на: 30 Јуни 2016, 17:58:42 pm »
Да, малата така праеше у стомак и е темпераментна, малиот беше кроток и сега е јагне  :)
Ако има некоја врска де...

Марјанот, претпоставував дека е така ама ти наеднаш ни го засади на глава :)
Нека се здрави и живи, маките за нас се да ги оправиме.

Или со една реченица како би го кажала колешката:
Димоо ти од што мислиш дека обелува косата???  :-X

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
« Одговори #1254 на: 30 Јуни 2016, 19:04:43 pm »

Димоо ти од што мислиш дека обелува косата???  :-X
Најчесто со ниво на тестостерон е врзано :P

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #1255 на: 30 Јуни 2016, 21:09:54 pm »
Тоа за опаѓање е. :)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
« Одговори #1256 на: 30 Јуни 2016, 22:57:59 pm »
Тоа за опаѓање е. :)
И тоа не е од деца ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Kozanostra

• Редовен
  • Пораки: 1901
  • Opel Astra 2.0 DI
« Одговори #1257 на: 30 Јуни 2016, 23:27:31 pm »
Epa aj cim ste zapnale :)
Spienje navecer jok se budi na 2 do 2 ipol sata i pocnuva urnebesot prvo menuvanje peleni,cistenje mackanje so kremi pa posle ideme na krkancija i sve toa trae dobri 40 minuti sigurno i posle klopec u krevet i pak si miren edno 2 saata i pak ista procedura.
Preku den ne e tolku strasno..Ne pamtam koga sum prespal preku den a sega edvaj cekam mafijava da zaspie i jas da sklopam oko.
Se pletkam okolu nevestava celo vreme non stop i pomagam merak mi e nema poubavo nesto koga go zimas vo race na niskanje pa se prozeva pa kje se nasmee...odednas celata maka ja zaboravas.
Vecerva posteno ne sjeba so nevestava..Go izbanjavme,doteravme i taman da go legneme napuni socno pelenite i ajde pak od pocetok :)
Познат ми звучи филмов  :D .....

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4398
« Одговори #1258 на: 01 Јули 2016, 20:23:52 pm »
Марјанот е одлепен :))))
Алал ти вера,симињам капа

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5841
« Одговори #1259 на: 01 Јули 2016, 21:03:34 pm »
Марјанот специјалист, со докторска дисертација на тема ,,Сериско производство на нови потомци и зголемување на наталитетот'' ;D