Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
На 3ти планирам да доаѓам накај Скопје, остави ми број во порака и ќе се договориме.Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Цитат: stavrov на 23 Јануари 2021, 15:59:09 pmНа 3ти планирам да доаѓам накај Скопје, остави ми број во порака и ќе се договориме.Sent from my SM-N975F using TapatalkАко е околу 3ти, мене ќе ми донесеш од истата ракија што зедов прошли пат, ми ја бендисаа другари па сакаат за себе.4.5, 5 литра, зависи како ти е пакувана
Тргна работава со жуто, у пичку... ))Шала на страна, како ги движиш цените за постара ракија?И колку количина имаш од таа?
Хммм... ок, дај од таа 16-годишната една петлитарка и полалитарка од најстарата за дегустација. Некни пеев пиратски песни, да видам твојата што мелодија ќе извади...
Цитат: loopz на 24 Јануари 2021, 00:31:01 amХммм... ок, дај од таа 16-годишната една петлитарка и полалитарка од најстарата за дегустација. Некни пеев пиратски песни, да видам твојата што мелодија ќе извади...Пиши ми во пп бројче и колку да спремам па на наредно идење ќе те барам.Sent from my SM-N975F using Tapatalk