На кола што најдобрата страна и е стабилноста во свиоци вие се фалите кој повеќе ја дигнал на максимална. Дали 230 или 233 е исто како некои типци да си ги мерат и на едниот да му е 23 сантима а на другиот 3 милиметра поголем. Како што гледам само Дени и Кими ја избрале вистинската рута и ја разбрале поентата на колата.
Ова дека Дени му е брат на Кими, а Кими е шампион у Ф1

Не мисли така,во случајов,за тојотата ти бараат возачка само за да видат дали ти имаш 2 години возачко искуство за да те пуштат да ја возиш..
Мене не ми ни побараа возачка, ниту пак ми дадоа да потпишам нешто во случај на незгода. Дури ми падна чудно и прашав, добро а ќе ми побара некој да види дали иам возачка? Одговорот им беше, не бе уживај.
Во врска со несакани последици и слично, на мојата вожња многу влијаеше човекот од тојота, како што напомнав претходно, бев многу резервиран и претпазлив на почетокот, се додека не ме опушти самиот претставник од тојота. А тоа дека чуството како влагаш со 140 у кривини и само отпушташ гас и на сред кривниа лупаш пуна за да искочиш со толку колку што си влегол ако ни е повеќе е неспоредливо со возење на автопат.