Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Цитат: Chlink на 20 Септември 2012, 11:11:30 amПа дадички и облеката нивна само јас ја спомнав, затоа. Мене ми беше битен тој детаљ, како шлаг на торта со дадичките, веројатно некој сакал и да го постигне. Зашто да не се спомне.Фаланга јас спомнав миносани и сл. и незнам зошто би се раскинала соработката баш поради мојот пост.Али небитно.
Па дадички и облеката нивна само јас ја спомнав, затоа. Мене ми беше битен тој детаљ, како шлаг на торта со дадичките, веројатно некој сакал и да го постигне. Зашто да не се спомне.
Цитат: MecheTo на 20 Септември 2012, 14:25:11 pmЦитат: Chlink на 20 Септември 2012, 11:11:30 amПа дадички и облеката нивна само јас ја спомнав, затоа. Мене ми беше битен тој детаљ, како шлаг на торта со дадичките, веројатно некој сакал и да го постигне. Зашто да не се спомне.Фаланга јас спомнав миносани и сл. и незнам зошто би се раскинала соработката баш поради мојот пост.Али небитно.Не го мешај Фаланга, пошто ја пишав, и пишав поради тоа што ако почнеа сите да вртат маалски муабети за теткиците какви биле и што се’ би им правеле, и тоа бидне прочитано од некој од Тојота, може да испадне потенцијален проблем.Беше напишан ОПШТ пост, кој се однесуваше на СИТЕ кои се рефенцираа на било каков начин кон „теткицата“ (или теткиците, што и да е). Не туку драматизирајте непотребно.
Fina cena, bez mnogu zanesuvanje..pod uslov da ne ide so ratkapni i cassete player za taa suma, a za da bide ko na slikava da me fati nad 35 k.