Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
5,9 литри градска? За хибрид?Тоа е потрошувачка на покрупни возила со бајаги посилни мотори.
Лепотанство.Цитат: Tischläufer на 02 Декември 2020, 18:47:45 pm5,9 литри градска? За хибрид?Тоа е потрошувачка на покрупни возила со бајаги посилни мотори.Одлична потрошувачка за хибрид со оваа цена. Мислам дека си помешал ценовни категории, може да се спушти некое литро со кревање на цената во тотална неразумност. Што е тотално нелогично и погрешно.
Јас имав Фиат 500 1.2 во град трошеше 6.2-6.5 со сите гужви, клими, зими, лета ...Многу штосно ауто е и практично за низ град. Уште ми е мака што го продадов, ама тоа е...
Цитат: zlatkoa на 03 Декември 2020, 00:26:12 amЈас имав Фиат 500 1.2 во град трошеше 6.2-6.5 со сите гужви, клими, зими, лета ...Многу штосно ауто е и практично за низ град. Уште ми е мака што го продадов, ама тоа е...Еспадрилките, шеширот и розевата кошула ги чуваш или и тие отидоа кај новиот газда топтан? Sent from my iPhone XS using Tapatalk