Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Дечки, вечер на Водно еде нпикник да направиме сакате? Јас сум ЗА ако имаме кворум.
Цитат: Falanga на 10 Февруари 2012, 20:04:23 pmДечки, вечер на Водно еде нпикник да направиме сакате? Јас сум ЗА ако имаме кворум.Би дошол и јас,ама овој пат со зимски сетап на Колт-от
Фаланга, малце покасно што не пиша? Немам више автобуси за Скопје, не ми се седи во градов...Чекав цел ден да пише некој, да качам автобус да се подружиме.
Цитат: ace-106 на 10 Февруари 2012, 20:21:35 pmЦитат: Falanga на 10 Февруари 2012, 20:04:23 pmДечки, вечер на Водно еде нпикник да направиме сакате? Јас сум ЗА ако имаме кворум.Би дошол и јас,ама овој пат со зимски сетап на Колт-от Океј, супер. Друг некој? Иначе јас поминав од БТ и супер е за дрифтање. Има мал слој снег и мраз под него. Одлично е за дрифтање.
Цитат: Falanga на 10 Февруари 2012, 20:24:11 pmЦитат: ace-106 на 10 Февруари 2012, 20:21:35 pmЦитат: Falanga на 10 Февруари 2012, 20:04:23 pmДечки, вечер на Водно еде нпикник да направиме сакате? Јас сум ЗА ако имаме кворум.Би дошол и јас,ама овој пат со зимски сетап на Колт-от Океј, супер. Друг некој? Иначе јас поминав од БТ и супер е за дрифтање. Има мал слој снег и мраз под него. Одлично е за дрифтање.на БТ околу 6 саат бев ако имаш зимски гуми некако слабо, оној паркингот што доага позади Аце Палас, не е воопшто чистен, ама целиот е подмрзнат ододздола со големи нерамнини така да возењето и вртењето е крајно непријатно
Мене ми беше супер. Одлични дрифтови направив. Жена ми ме тера да ја носам вечер откако ќе заспие малото да сум ја учел дрифтање.