Автор Тема: Nov vozac, mislam deka udriv kola  (Прочитано 6785 пати)

Отсутен Бела

• Почетник
  • *
  • Пораки: 18
Одг: Nov vozac, mislam deka udriv kola
« Одговори #30 на: 16 Август 2020, 21:24:32 pm »
Za evropski se raboti  :)

Tek sega svativ deka ustvari si izlegla od kola i proverila deka nema tragi.
Pa ti stvarno za prijavuvanje si bila  :)
Nw te sfativ bas najdobro!?

Отсутен M3V8

• Редовен
  • Пораки: 2662
« Одговори #31 на: 16 Август 2020, 22:40:50 pm »
Muabetot mi bese deka si postapila sosema korektno.
Si proverila deka nema steta i si prodolzila ponataka. Nema sto drugo tuka da se prai.

Отсутен Бела

• Почетник
  • *
« Одговори #32 на: 16 Август 2020, 23:02:30 pm »
Muabetot mi bese deka si postapila sosema korektno.
Si proverila deka nema steta i si prodolzila ponataka. Nema sto drugo tuka da se prai.
Аха, тоа е тоа. Позз

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6111
  • 69
« Одговори #33 на: 17 Август 2020, 00:03:00 am »
Свака част на Бела, како ве истрола пола форум :D
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Бела

• Почетник
  • *
« Одговори #34 на: 17 Август 2020, 00:05:42 am »
Свака част на Бела, како ве истрола пола форум :D
Дај осветли не како стигна до овој заклучок, плеасе.🙏🏻

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8107
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #35 на: 02 Септември 2020, 09:30:18 am »
Твоја среќа што било кола, а и што нема штета. Твоја среќа и што не било човек или дете.
Јас понекогаш шоферлакот / воланот го нарекувам 2 пиштоли во раце, од причина што сметам дека за секунда може да се заврши во затвор без намера.

Инаку во не така лесни удари, заминување од местото на несреќата повлекува кривична одговорност, каде не се поминува само со парична казна ами во најдобар случај се добива условна казна затвор. Ова ти го кажувам од лично искуство, тој што ме оштети мене и замина, доби 6 месеца казна затвор, која му беше заменета со една година условно.

Е сега ќе одвоиш малку време и ќе поразмислиш за шоферлакот, секако немој да се исплашиш поради мојот одговор :)

Ич, ама ич да не ти е гајле што свират, дури и некој да ти излезе од кола и да ти вика, заклучи се, запиши му таблици и пријави го.

Знам дека нема да те бендиса мојот одговор  :)

Отсутен Бела

• Почетник
  • *
« Одговори #36 на: 07 Септември 2020, 23:34:03 pm »
Твоја среќа што било кола, а и што нема штета. Твоја среќа и што не било човек или дете.
Јас понекогаш шоферлакот / воланот го нарекувам 2 пиштоли во раце, од причина што сметам дека за секунда може да се заврши во затвор без намера.

Инаку во не така лесни удари, заминување од местото на несреќата повлекува кривична одговорност, каде не се поминува само со парична казна ами во најдобар случај се добива условна казна затвор. Ова ти го кажувам од лично искуство, тој што ме оштети мене и замина, доби 6 месеца казна затвор, која му беше заменета со една година условно.

Е сега ќе одвоиш малку време и ќе поразмислиш за шоферлакот, секако немој да се исплашиш поради мојот одговор :)

Ич, ама ич да не ти е гајле што свират, дури и некој да ти излезе од кола и да ти вика, заклучи се, запиши му таблици и пријави го.

Знам дека нема да те бендиса мојот одговор  :)

Прво, фала што одвои време да одговориш. Тоа што го кажа е вистина, и нели вистината секогаш треба да се каже. Тука сме сите непознати и затоа би сакала уште еднаш да истакнам дека излегов од кола и видов дека нема штета и заминав.. Во тој момент не ни помислив дека правам кривично дело, ама сега знам ине дај Боже да се случи нешто пострашно, но сега и за нешто мало би застанала. Иначе, истото го мислам и ја за возилото  ама во Скопјево нема подобра опција (метро).
Позз

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10138
« Одговори #37 на: 08 Септември 2020, 00:18:59 am »
Драми, до лежење во затвор стигнавме за евентуално пукнат браник ;D

Ако ги бројам лузните на i10 ќе го наполнам идризово ;D

Кога сме на тема, некни приметив додека ја перев i30 некој ми го натиснал задниот браник и светлото за магла е излезено малку од лежиште.
Избегал без да се јави, ако го најдам и тој ќе лежи.
Имам и едно вдлабнатинче на лева предна врата, и тој ако го најдам...
И кученцето што ми го јадеше браникот ќе го пратам на еутаназија ;D

Отсутен Бела

• Почетник
  • *
« Одговори #38 на: 08 Септември 2020, 01:17:13 am »
Драми, до лежење во затвор стигнавме за евентуално пукнат браник ;D

Ако ги бројам лузните на i10 ќе го наполнам идризово ;D

Кога сме на тема, некни приметив додека ја перев i30 некој ми го натиснал задниот браник и светлото за магла е излезено малку од лежиште.
Избегал без да се јави, ако го најдам и тој ќе лежи.
Имам и едно вдлабнатинче на лева предна врата, и тој ако го најдам...
И кученцето што ми го јадеше браникот ќе го пратам на еутаназија ;D
Хаха
Само кученцето немој🙂🙏🏻. Другите сите по ред да ги испратиш на посета кај Боки тредичи 😝