Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Filip MK на 18 Октомври 2022, 13:48:03 pmСо оглед на годинките што ги има, релативно здрав патос еНе да е здрав, коска е, што е одлично.Цитат: cdyane на 18 Октомври 2022, 16:34:14 pmМоже нов патос да се набави? Sent from my SM-A715F using TapatalkМоже, ама реално нема потреба.Друга работа е што и да набавам ќе биде од обично Југо, и за да го сменам ќе треба цела дополнителна шасија што ја има кабриото одоздола да ја вадам плус дополнителните лимови од горе што се за појачување, за што треба стварно да си мајсториште или да ти фали нешто. Таков еден познававме и јас и ти, ама не е меѓу нас за жал веќе. Истиот цел ден го пцујам денес додека ја вадев изолацијата, место он да работи, јас морам
Со оглед на годинките што ги има, релативно здрав патос е
Може нов патос да се набави? Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Алал ти вера.јас се думав едновреме z750/z850 да праам кабрио...папосле пред короната ми такна fiat barchetta, да реставрирам...ама пошо недостатокна време и познавање на таа работабаш, баш одложив.....можда еден ден.....инаку со среќа проектовсе надевам наскороке го видиме на улица.
После скоро 3год. забушавање, предадено Југцето на мајстор, кој што ќе го сработи по пропис.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: t0m1cA на 07 Мај 2023, 07:38:00 amПосле скоро 3год. забушавање, предадено Југцето на мајстор, кој што ќе го сработи по пропис.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)"Ражничов" а го видим одма на Живадин ме потсеќа... Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Ух ух уххх, таман има време додека напраам свадба да го средишЧмими пер рента? Sent from my iPhone using Tapatalk