Кој губи има право да се лути Честитки на Казан за победата - подобар беше, факт! Сега сме 1:1, значи ни претстои трета решавачка
ех.. таман работа губење и лутење. нема муабет тука. астрата е у секој поглед подобра од мојата. тоа нема шо да се дискутира. факт е дека си ти шофер со многу повеќе стаж него мене, конкретно астрата ја возиш многу подолг период него јас мојата. факт е дека не го владеам многу стартот, очигледно вака летечи поише ми лежи. у нашиов случај, разликата е проклето минимална, шо мислам ( освен за јадачки
) никој не би ја забележал. потрошувачката, исто така се погодило. на еден правец поише да си ја стиснел, ете ти 300 грама, а може е и до горивото.
како и да е, интересно беше шо бевме дел од вакво нешто. у ниту еден поглед јас не го глеав како натпревар.
уште поголема чест бар мене лично ми беше што бев прв од сите нас.
шо поише да кажам...
малце муабетов спуштено југце и слично демек те проаѓа ова она, не ми се свиѓа. факт е дека астрата е подобра, ама не е подобра до тој процент (200 - 300%). сепак основата е иста, подобри се сите тие мали (и големи) ситници и детаљи, модификации и слично. сепак, возам тоа за кое сум платил, и сум презадоволен. подобра е од многу други, башка скокот од Матиз на Астра, верувајте е многу голем и чуството не се опишува.
ова беше само еден склоп на ситуации, така се погоди, така испадна. можда уште 3 пати да се мереше, ќе беше нешто друго.
мислам дека кажав све шо сакав...