Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Браќа и сестри форумаши,ниа тука на форум не можемо да се погодемо,не па да се соберемо еднаш и да тепамо како шо треба...Така да, што толку нервози?Уживајте. Сè е процес. Ќе си тера и истера до крај. Гледајте ако може да се придонесе во микроструктурите и секојдневниот живот човек-на-човек.Зајеби све остало, уѓинуќеш млад
Овој со плусот е од новиот директор фамилијата.
За новиот и мислев. Муабетот ми беше сликовито да прикажам кој ќе ја оправа работата.И да ми извиниш, али цвикерава си влече накај Q7/8.Само што се вратив од Катланово. Стварно не знам што сум луд што не се преселам таму....
Ако во UK планираат за крајот на декадата, ние на крај на векот ќе размишљаме за вакви благодети.
Цитат: Simo - Carrier159 на 29 Јануари 2020, 12:02:07 pmАко во UK планираат за крајот на декадата, ние на крај на векот ќе размишљаме за вакви благодети.Ова е плаг енд плеј, Ролс ќе го нуди на ниво на мотор за авион. Купи - цепај. Нема градење на лице место, тоа е убавото.