Од такт ме вади што секоја власт не јебе у здрав мозок! Ќе ограничувале возила, ќе лепеле лепенки, ќе покачеле гориво, ќе покачеле паркинг...
ПА ДА ВИ ЕВЕМ ТОА ДЕБИЛИТЕ, па Скопје смрди секоја вечер кога ќе залади и ќе се запалат тоа ќумбињата од 1903та, абе со сила глупи се прават, ја стварно не можам да разберам... Еден у последниве 20 години да се најдеше да каже у тоа и тоа е проблемот дај да почнеме да го решаваме... Не бре брате ќе вртат као киша око Крагујевца околу реалниот проблем, ќе измишљаат, само нема да го решат проблемот...
Денес прекрасен ден, се до 18.00, после тоа ебана кола нема низ град а смрди корне на дрва и остали ѓубриња што ги ложат...
Едит: На видеово прв пат го гледам Макрадули да каже нешто паметно!
Не ми смета зголеми ја акцизата на дизелот ама парите намени ги за замена на печките со клими. И тоа не само у Скопје, него во цела држава, пошто и јас у Скопје и Мартин у Гостовар плаќаме иста акциза. Ама сите сакаат да лапаат парички и да кажуваат приказни, затоа Албанија, Бугарија и сите други ќе идат напред а ние ќе се тешиме дека сме најпаметни ама не не сакаат.