Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
човекот се фалеше какви бифтеци јаде, за сега да пропагира веганизам, па дури и песот да го направи фул веган
Исто, можеби и бетер.Мерцедес ќе биде во поголема предност поради ивичниците од свиоците во Хунгароринг. На РедБул ринг се многу повисоки и му сметаа на менувачот, на Хунгароринг се пониски и повеќе ќе можат да го „притиснат“ болидот на свиоците отколку во Австрија.Ферари и понатаму мора да играат според правилата и така дојдоа во средина на поредокот. Мекларен, Ред Бул и Рејсин Поинт се пред нив. За трагедијата да биде уште поголема, обидувајќи се да ја уништат кариерата на Фетел да се исперат од сопствените грешки.Можам да го замислам Фетел во РедБул Хонда или уште подобро во „розевиот мерцедес“.
... демек Мајкл Џордан не беше сакан и поддржан од цел свет или Обама не беше претседател на САД до вчера.Абе не ми смета што е муфљуз, туку што е славен мифљуз кој ќе резултира со цела нова генерација на муфљузи кои во моментов го следат и лајкаат.
Кажете што сакате ама Фетел е сепак најдобриот возач во историјата на Формула 1.
Еве ја споредбата:
Цитат: Deni на 14 Јули 2020, 19:42:40 pmЕве ја споредбата:Колку и да не го сакам, апла се гледа како Хамилтон знае да го најде грипот, далеку од тоа дека Верстапен не знае, финеси се во прашање.
Цитат: Stratro на 14 Јули 2020, 15:28:48 pm... демек Мајкл Џордан не беше сакан и поддржан од цел свет или Обама не беше претседател на САД до вчера.Абе не ми смета што е муфљуз, туку што е славен мифљуз кој ќе резултира со цела нова генерација на муфљузи кои во моментов го следат и лајкаат.Кога сме веќе кај муфљуз славните личности што фураат Веганство...Новак Џоковиќ. Веган, Антиваксер, Хемтрејлс беливер. Можеби моментално убер муфљуз и идол на многу генерации.
https://thesportsrush.com/f1-news-antonello-coletta-could-replace-ferraris-mattia-binotto/editајдеее сега најнова информација - изгледа Ветел ќе вози за Racing Point, по ново Aston Martin наредна сезона. Перез аут https://www.pitpass.com/67331/Vettel-to-Aston-Martin