Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Deni на 30 Октомври 2019, 21:23:21 pmЦитат: Pane-G на 30 Октомври 2019, 21:15:18 pmОд сите каравани според мене Ауди А6 РС ABT верзија и А4 е полична и поубава од тоа просид сепак браво за корејциве го бива за колиSent from my iPad using TapatalkШтознам, јас би погледнал и Бентли Бруклендс и тоа е нешто подобра од ПросидДури и Porsche Panamera Sport Turismo може да се земе во обзир. Ептен личи на Киата.
Цитат: Pane-G на 30 Октомври 2019, 21:15:18 pmОд сите каравани според мене Ауди А6 РС ABT верзија и А4 е полична и поубава од тоа просид сепак браво за корејциве го бива за колиSent from my iPad using TapatalkШтознам, јас би погледнал и Бентли Бруклендс и тоа е нешто подобра од Просид
Од сите каравани според мене Ауди А6 РС ABT верзија и А4 е полична и поубава од тоа просид сепак браво за корејциве го бива за колиSent from my iPad using Tapatalk
Едно е Порше ,а друго е КИА кога се работи за квалитет и завршна изработка ,а за подвозјето да не зборувамSent from my iPad using Tapatalk
Синдикатот им помогна на Самсунг. Се даваа видео плеери, касети, телевизори, системчиња за џабе пари на рати по фабриките.Киа нема таква среќа, нема фабрики, нема синдикат, нема работници. Само Газди останаа, а тие не сакаат возат Киа