Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Тоа ради Гојдото, како турбо му делува
Цитат: google на 28 Јуни 2011, 00:34:13 amsportex koliceto e topoini, nema zbor epten mi naprai merak ama koa vozis mazda so 121 konj i edno gojdo e metak...Google кажи жити мене како ќе им кажеш на некои шо не знаат дека си возел gOJDO во MAZGA...?
sportex koliceto e topoini, nema zbor epten mi naprai merak ama koa vozis mazda so 121 konj i edno gojdo e metak...
Sportex...Од главнот инжињер во Митсубуши..може и го знаеш..Зоран ....ми кажа денеска дека имат нов софтвер за DPF филтерот за АСХ от....можиш да одеш и да си го апдејтуваш.......кога можеш тогаш....Поздрав.....
auu sega za inaet na CUORE so noviot softver ASX-ot ke trosi 3.9 na 240...
Цитат: Filip на 28 Јуни 2011, 22:10:44 pmSportex...Од главнот инжињер во Митсубуши..може и го знаеш..Зоран ....ми кажа денеска дека имат нов софтвер за DPF филтерот за АСХ от....можиш да одеш и да си го апдејтуваш.......кога можеш тогаш....Поздрав.....Да се знаеме Ако е Пејковски оти двајца Зорановци има.Еднаш ми го апдејтуваа кога правев сервис ама изгледа ова е нешто ново.Фала за инфо !!!
Цитат: Filip на 28 Јуни 2011, 22:10:44 pmSportex...Од главнот инжињер во Митсубуши..може и го знаеш..Зоран ....ми кажа денеска дека имат нов софтвер за DPF филтерот за АСХ от....можиш да одеш и да си го апдејтуваш.......кога можеш тогаш....Поздрав.....?? Зоран Казујоши ?
Мејд ин Малејзија.Ај близу е Јапан.
Цитат: Cuore Sportivo на 09 Јули 2011, 14:12:59 pmМејд ин Малејзија.Ај близу е Јапан. Хахахахаха...ти бил најстреќен кога би било така....хихихиих!!!МОже за некој други пазари....Јаопанско МАДЕ стои сегде...ако најдеш каде пишува Малезија на мојата кола ќе ти ја поклонам бакшиш.
Цитат: Sportex на 09 Јули 2011, 14:18:30 pmЦитат: Cuore Sportivo на 09 Јули 2011, 14:12:59 pmМејд ин Малејзија.Ај близу е Јапан. Хахахахаха...ти бил најстреќен кога би било така....хихихиих!!!МОже за некој други пазари....Јаопанско МАДЕ стои сегде...ако најдеш каде пишува Малезија на мојата кола ќе ти ја поклонам бакшиш. Така е, според дизајнот, само Малезиец може да направи вакво нешто. Јапанциве немаат до толку криви очи плус кај нив оризот е покрупен
Цитат: Cuore Sportivo на 09 Јули 2011, 15:44:37 pmЦитат: Sportex на 09 Јули 2011, 14:18:30 pmЦитат: Cuore Sportivo на 09 Јули 2011, 14:12:59 pmМејд ин Малејзија.Ај близу е Јапан. Хахахахаха...ти бил најстреќен кога би било така....хихихиих!!!МОже за некој други пазари....Јаопанско МАДЕ стои сегде...ако најдеш каде пишува Малезија на мојата кола ќе ти ја поклонам бакшиш. Така е, според дизајнот, само Малезиец може да направи вакво нешто. Јапанциве немаат до толку криви очи плус кај нив оризот е покрупен Moре ти така примирје Ја овде изигравам медијатор, а ти сине Бруте ...