Fala mnogu zlatkoa. Inaku ne znam dali snimale toa so zborime ili ne bi trebalo? Jas ne znam sto pisale vo zapisnikot, taa ednata go pisuvase zapisnikot, a drugata i maskoto me prasuvaa raboti i dodeka ona pisuvase i pred toa. Inaku ako izlazam na sud ne znam da ne e pogolem problem taka. Ne sum bila na sud. Ne znam dali da zamolam da mi dadat opomena bidejki do sega ne sum imala nikakva kazna, niti poeni ili nema toa da pomine kaj sudijata? Inaku, tvoeto izgleda super, ama sto ako me prasaat koj go vozel neregistriraniot skuter tamu? I ima li sansa na sud da presudat i za drugite dve kazni (nemanje soobrakajna so mene i vozenje na zelena povrsina) sto navodno ne se pisani? Inaku skuterot se vodi na rodnina, ama on ja nema soobrakajnata, izgubena mu e. Ima tabli skuterot (policajcite gi zapisaa tablicite i ime i prezime na sopstvenikot na skuterot) ama ja nemame soobrakajnata fizicki kako papir i ne e obnovena registracijata. Policajcite ne znaeja za ova, oni mislea samo deka sum zaboravila da zemam soobrakajna i maskoto rece da ne ja pisat za toa i za zelena povrsina, nego samo za kaciga. Ako e pisana samo kazna za kaciga, ke ima li problem na sud za ovie raboti?