Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Како си задоволен со Витусот? Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Друже јас мислев на точакот што го имаш, Vitus Nucleus ако не се лажам Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Цитат: Darkovski на 20 Септември 2020, 20:04:00 pmДруже јас мислев на точакот што го имаш, Vitus Nucleus ако не се лажам Sent from my HTC U11 using Tapatalk Извини друже не приметив дека пишува Vitus.Задоволен сум доста да ти кажам искрено, почетник сум и ова ми е прв mountain bike и возам вака рекреативно .Гледав доста по интернет и барав добар и не многу скап hard tail и изборот падна на Витусот Vrs 27 најмногу заради воздушната вилушка.Точакот е доста добар и за малку по агресивна вожња и скокови, доста удобен и лесен за маневрирање. Shimano deore 10 брзини е супер за угорнини.Едина мана до сега е што бандажите почнаа малку да се криват, е сега дали е тоа до квалитетот или до мене тоа не знам.
Цитат: C204 на 20 Септември 2020, 20:35:27 pmЦитат: Darkovski на 20 Септември 2020, 20:04:00 pmДруже јас мислев на точакот што го имаш, Vitus Nucleus ако не се лажам Sent from my HTC U11 using Tapatalk Извини друже не приметив дека пишува Vitus.Задоволен сум доста да ти кажам искрено, почетник сум и ова ми е прв mountain bike и возам вака рекреативно .Гледав доста по интернет и барав добар и не многу скап hard tail и изборот падна на Витусот Vrs 27 најмногу заради воздушната вилушка.Точакот е доста добар и за малку по агресивна вожња и скокови, доста удобен и лесен за маневрирање. Shimano deore 10 брзини е супер за угорнини.Едина мана до сега е што бандажите почнаа малку да се криват, е сега дали е тоа до квалитетот или до мене тоа не знам.Супер ако се само бандажите проблем зашто лесно се менуваат. И ја сакав да го земам ко почетник ама нон стоп е out of stock затоа што е толку популарен
Цитат: Darkovski на 20 Септември 2020, 20:43:21 pmЦитат: C204 на 20 Септември 2020, 20:35:27 pmЦитат: Darkovski на 20 Септември 2020, 20:04:00 pmДруже јас мислев на точакот што го имаш, Vitus Nucleus ако не се лажам Sent from my HTC U11 using Tapatalk Извини друже не приметив дека пишува Vitus.Задоволен сум доста да ти кажам искрено, почетник сум и ова ми е прв mountain bike и возам вака рекреативно .Гледав доста по интернет и барав добар и не многу скап hard tail и изборот падна на Витусот Vrs 27 најмногу заради воздушната вилушка.Точакот е доста добар и за малку по агресивна вожња и скокови, доста удобен и лесен за маневрирање. Shimano deore 10 брзини е супер за угорнини.Едина мана до сега е што бандажите почнаа малку да се криват, е сега дали е тоа до квалитетот или до мене тоа не знам.Супер ако се само бандажите проблем зашто лесно се менуваат. И ја сакав да го земам ко почетник ама нон стоп е out of stock затоа што е толку популаренШто цена е и дали го има на оваа страна на светот?