Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Да не знае некој овој од Алкалоид каде може да се најде, и која цена е? Го барав по бензинскиве, ама нигде го нема.
Цитат: Kikulec на 20 Мај 2021, 11:58:09 am(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Да не знае некој овој од Алкалоид каде може да се најде, и која цена е? Го барав по бензинскиве, ама нигде го нема.Препоставувам дека во кругот на фабриката имаат продавничка и најверојатно таму го продаваат. Еве @KaZaN нека каже он е алкалоидец Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
Цитат: Zile на 20 Мај 2021, 19:13:02 pmЦитат: Kikulec на 20 Мај 2021, 11:58:09 am(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Да не знае некој овој од Алкалоид каде може да се најде, и која цена е? Го барав по бензинскиве, ама нигде го нема.Препоставувам дека во кругот на фабриката имаат продавничка и најверојатно таму го продаваат. Еве @KaZaN нека каже он е алкалоидец Sent from my Redmi Note 8T using TapatalkГо има у фабрика, ама не секогаш. Ако сакаш, можам да прашам...Последен пат кога зимав за мене (пред година или две) беше околу 350 денари за 3л туба ако не се лажам. Не ме држи за збор...Sent from my Mi 10T Pro
Цитат: KaZaN на 20 Мај 2021, 20:06:44 pmЦитат: Zile на 20 Мај 2021, 19:13:02 pmЦитат: Kikulec на 20 Мај 2021, 11:58:09 am(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Да не знае некој овој од Алкалоид каде може да се најде, и која цена е? Го барав по бензинскиве, ама нигде го нема.Препоставувам дека во кругот на фабриката имаат продавничка и најверојатно таму го продаваат. Еве @KaZaN нека каже он е алкалоидец Sent from my Redmi Note 8T using TapatalkГо има у фабрика, ама не секогаш. Ако сакаш, можам да прашам...Последен пат кога зимав за мене (пред година или две) беше околу 350 денари за 3л туба ако не се лажам. Не ме држи за збор...Sent from my Mi 10T ProФала ти, ќе те имам на ум за кога ќе го менувам цел, сега ми треба само да дотурам малку, па ќе земам од тој од Макпетрол најверојатно.