Ај за денеска. Бев до порше да видам што ќеми понудат. За карокот 1,6 тди 115кс. ми дадоа акциска цена од 20800 евра, што ми е е малку над буџетот, а за октавијата исто акциска 17550, ама послаб пакет на опременост, а истиот мотор. Впечаток на прва-онака. Одма се префрлив во сеат бидејки се комшии, ама приемот далеку потопол. Тие САКААТ да продаваат коли. Веднаш ме седнаа во леон 1,6 тди 90кс. За разлика од тојотата 1,4 д4д 90кс многу поагилен. Ама леон не ми се допаѓааа. Е има една арона 1,6 тди 115 кс. за 18000 што ми фати око, па влегува во потесен круг. И конечно стигнав во КИА. Што да ви кажам. Па тој што продаваше коли, мисли дека само киа има салон во Скопје. Толку надмено постапување не сум видел одамна. Човекот ко да нејќеше да прави муабет, ко да сум дошол да му ја земам за џабе. Па на пазар на тезга боље поминувам, а не овде кај што планирам да оставам купишта пари.
@Hdmiusb, дали и со тебе беше така првиот пат кога беше? И кого да побарам таму некој понормален, пошто овој ме напука со негативна енергија до максимум