Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Јас сум релативно традиционален. И влљубеник на природата и мирисот на шумата:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: SaleSk на 23 Септември 2018, 12:14:24 pmЈас сум релативно традиционален. И влљубеник на природата и мирисот на шумата:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Сеуште постои?Пино ми беше прво и го добив како поклон Сеуште бевме YU
Јас користам парфеми (јас си ги викам така) од чаршија на полнење. 100мл 200ден. Секое следно купување различен мирис.Имам и некој str8 ама некаде го забаталив., а криво ми е само еднаш е употребен.
Еднаш жена ми ми донесе дома од тие „наливните“, као демек Ultraviolet од Paco.Демек таков користам, да пробам од „аљиехпресс“ варијантава..... тука ќе застанам со коментарот...
Ако уште сте сериозни со парфемиве идете во Zara и заштедете некој денар. Исти/слични мириси како најпознатите оригинали за ич пари, а траат - растураат. Сите пакувања се по 100мл, и најскапиот парфем е 600 денари. Најефтиниот 300.
Цитат: Simo - Carrier159 на 24 Септември 2018, 19:59:18 pmЕднаш жена ми ми донесе дома од тие „наливните“, као демек Ultraviolet од Paco.Демек таков користам, да пробам од „аљиехпресс“ варијантава..... тука ќе застанам со коментарот... Знам, ти дојде криво. Поефтин а повеќе трае.
Има ли тестери?