Ко че се популизираат електричните коли и ко че влезат на големо, јас че си купам кинеска кола. Ем ефтина ем убај ем се. Шо дека че купам некој скап премиум бренд а тој истиот користи батерии со натпис мејд ин чајна а е 50.000 евра, не че го плајчам само името. Светот треба да почне да му верува на кинезите, кинезите се вредни како мравки и го достигнаа врвот и ќе владеат со светот. Остајте вие, чорапи, лајци, ноктарчиња од по 1 евро, тое ефтино правено за нас сиромашните. Купи ти нешто поскапо т.е повредно кинеско да видиш како че трај 5 милијардо години. Сите електрични апарати, телефони, компјутери се од Кина и сите имаат прилично добар рејтинг, особено Хуавеј. Случката со Хуавеј моментално е масло на американците, им смета Хуавеј оти е број 1, Хуавеј ја измисли 5Г мрежата и беше лидер во тоа, лидер во иновации и го прескокна и Ејпл во продажбата, а со тоа значи и Кина наскоро че стани светска сила, а тоа им смета на американците оти ти немаат од кај да црпат пари и измислија дека шпионирале, се шо им смета нив го уништуваат ама кинезите че се изградат одново че се вратат итоа на врвот. Го имам видено во живо брендов и моделов и прилично изгледа одлично. Јас би го купил ама да е атмосферец, турбињава некако ме плашат општо од сите производители и зато си возам и атмосферец и идна кола че ми биди атмосферец.
КИНА Е НЕДОСТИЖНА!