Cek malku ne mi e bas jasna temava i predlozive. Marjan bara vozilo malo gradsko pa uste i za veles po skrkive, a se nudat megani, priusi i slicni. Mali gradski vozila ne spagaat, koli od tipot na punto, c2, c1, corsi, up, citigo, yaris, forda ka i slicni na niv? Pak ke povtoram posebno pa za Veles i za zenska osoba treba da bide sto pomalecko i polesno za manevriranje niz tesnive veleski ulicki. Za nadvor od Veles Marjan ima pogolema kola i sigurno nema da odi so ovaa sto ke ja kupi. Taka da vnimavajte malku so predlozite
Роци, најпрво беше моја идеата за вв ап, ама нема назад у багажник место, во Велес ние си ги знаеме маките кои се за паркинг па мини кола најмногу ќе ми одговара. И предложив ап многу бил гол, внатре немало ништо, некои други што и ги пуштив не и се свиѓале, ја гледам влече накај мито или голф ( 6ка за кои што не ми се даваат пари). На крај ќе најдам нешто што јас сметам дека треба да биде тоа и ќе и го купам, ако и се вози нека вози, ако не има нозе или такси, секако на жена никој не и угодил. Ќе гледам да е турбо бензин за да го ремапирам и да си правам кеиф
Sent from my VTR-L29 using Tapatalk