Како што пишав во темата за МиТо - то, МиТо-то си одите а си дојде Џулиета.
У кратки црти МиТо-то стана многу мало за моите потреби, па почнав да барам нешто по комотно и со повеќе простор.Бев во Аутомобиле СК за Џулиа, но сега за сега е сеуште нереално многу пари, околу 42.000евра со попуст....нејсе, бидејќи веке имам добро искуство со Џулиета, презадоволен од црната, ( сега во сопственост на брат ми ) си се одлучив повторно за Џулиета.
Кога ми рекоа дека дизел ( колку и да сакав ТБ, изморен бев од 11-12л градска ) со културна опрема имаат само бела, малко се разочарив, но од кога ја видов во живо, знаев дека тоа е тоа.
Освен ситни детали во дизајнот друго поразлично од црната се 18ки бандажи и радио NAVI со 6.5инчи екран.
Се на страна, ова е милиони пати подобро од МиТо-то, дали дека МиТо-то ми беше мало,тесно...незнам, но знам дека сум направил правилен избор за мојте потреби.
Изненаден сум колку многу добро држи по кривини, посебно задничата, многу добро се понаша, нема занесување, нема клачкање, се е како што треба и ти влева многу многу доверба, јас пресреќен
Specs :
Мотор - 1.6 ЈТДм-2 со 105HP и 320NM вртежен момент.
Потрушувачка до сега од 5.8л комбинирано, 80% град.
Еве некоја залутана слика, повеке слики и повеке импресии наскоро.