Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Simo - Carrier159 на 18 Декември 2018, 13:02:21 pmФино опремена. Со здравје да си го тераш кралот на сите возила во светот и пошироко И фин мотор. Ама треба поголем бандаж...
Фино опремена. Со здравје да си го тераш кралот на сите возила во светот и пошироко
Цитат: miksi на 18 Декември 2018, 13:09:42 pmЦитат: Simo - Carrier159 на 18 Декември 2018, 13:02:21 pmФино опремена. Со здравје да си го тераш кралот на сите возила во светот и пошироко И фин мотор. Ама треба поголем бандаж...Каков суперб се зима за париве... oh wait...
Неможев да издржам а да не отворам тема иако уште не е во мои раце.Во вторникот ја нарачав а рок на испорака богами доста долг (120-160 дена)Мотор: 2.0 ТSI 272 КС, 4х4Менувач: Автоматски DSG7Боја: Кафејава металикБоја на ентериер: БежОпрема Laurin&Klement што подразбира речиси се а ќе издвојам тука нешто по впечатливо-Озвучување Canton-Електрика и греење на седишта-Навигација 8" -Bi xenon-KESSY-Адаптивна суспензија DCCи едно чудо други работи кои доаѓаат стандардно.Дополнително на ова имам:-Дигитална иструмент табла (virtual cockpit)-Адаптивен темпомат со радар до 160km/h-Smart link + Wireless RSE-Електричен сончев кров.Би рекол дека ми е жал зашто дефинитивно не е Алфа, ама никако неможев да го послушам срцето наместо разумот. Многу време изгубив врткајќи се окулу Алфа ама морав да пресечам, време беше.Ланчијата останува во близок круг а Маздата се продава.Првиот ден штом стигне ставам слики....
Првични слики:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Па, па, па, за мерак. Браво друже! Ќе се договориме, сакам натенански да го разгледам Superb-от.