Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Stratro на 18 Октомври 2018, 10:21:22 amЦитат: vlatko.klp на 17 Октомври 2018, 14:02:17 pmСамиот си контрадикторен како јас срипувам за ваг, а стратро ме дупел за бмв кога бмв и ваг немаат допирна точка. Па на крај се испостави дека стратро се води по наслови на тестови а не што пишува внатре пошто нели е многу тешко да се чита.Не бе златен, Стратро се водеше по verdict на крајот од тестотoвите, а ти се натегаше со цитирање на фусноти од истите.Па вердиктот е дека за упола цена можеш да добиеш ванаби бмв ама во сите клучни полиња не се рамни со бмв. Зимаш Шкода Октавија РС и се мислиш дека си крал на патот а од лево те поминува бмв 330д со 260кс со многу леснотија.
Цитат: vlatko.klp на 17 Октомври 2018, 14:02:17 pmСамиот си контрадикторен како јас срипувам за ваг, а стратро ме дупел за бмв кога бмв и ваг немаат допирна точка. Па на крај се испостави дека стратро се води по наслови на тестови а не што пишува внатре пошто нели е многу тешко да се чита.Не бе златен, Стратро се водеше по verdict на крајот од тестотoвите, а ти се натегаше со цитирање на фусноти од истите.
Самиот си контрадикторен како јас срипувам за ваг, а стратро ме дупел за бмв кога бмв и ваг немаат допирна точка. Па на крај се испостави дека стратро се води по наслови на тестови а не што пишува внатре пошто нели е многу тешко да се чита.
Цитат: marjanot на 17 Октомври 2018, 09:40:59 amовие возилца се идеални за македонските калдрмине заслужуваат тие улици било што испод СУВсреќа што ги има и во подостапни верзии како Спортаж и ТусонДа знаеш само како брзо се трошат гумите на Q7ца и слични и какви куку нонен реакции имаш кога ќе им кажеш цена на нови.....
овие возилца се идеални за македонските калдрмине заслужуваат тие улици било што испод СУВсреќа што ги има и во подостапни верзии како Спортаж и Тусон