Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: zeroSignal на 15 Ноември 2011, 09:45:20 amЗашто фарса? Како што проаѓа време, така повеќе се аби/раздвижува делот, и поголеми се шансите за проблем. Секоја чест за искреноста на Аутомакедонија и нивната подготвеност да го среди ова.Би требало за сите овлстени да важи ова..
Зашто фарса? Како што проаѓа време, така повеќе се аби/раздвижува делот, и поголеми се шансите за проблем. Секоја чест за искреноста на Аутомакедонија и нивната подготвеност да го среди ова.
BTW, дај му го на комшијата со Astra - да си знае чоекот
Е арно де што е страшно....само два месеци од кога ја зедовме службената КИА СПОРТАЖ добивме писмо за сервис рикол.....нешто со предната суспензија, не знам точно пошто не ми дадоа да го прочитам писмото туку само ме известија дека имаат добиено.
Цитат: Sportex на 16 Ноември 2011, 00:00:00 amЕ арно де што е страшно....само два месеци од кога ја зедовме службената КИА СПОРТАЖ добивме писмо за сервис рикол.....нешто со предната суспензија, не знам точно пошто не ми дадоа да го прочитам писмото туку само ме известија дека имаат добиено.Малку офтопик, ама си го „зденал“ у центар: