Abe ne zezajte miselin e sekogas top,akoe e nekoj reper drugari sto vozat sluzbeni koli i toa dosta jaki osven miselin ne stavaat drugo.Onaka za nas obicni luge edino cenata e problem
Види кои гуми се број 1 на тестовите и кои гуми ги вградуваат премиум марките на новите коли/џипови и се ќе ти стане јасно...
Возам Континентал ТС830 3та или 4та зима и да не ги урочам одлични се.
Еден "трговец" со гуми во Скопје ми извади теорија дека Континентал возеле само тие што лесно дошле до пари (кој креле еј!), директорите на Континентал возеле Семперит демек исто добри биле како континенталот а пред дуќанот има огромен банер Континентал.
Друг ми кажа дека не се толку добри за да ги има на лагер, Мишелинот биле подобри.
Трет дека Нокиан биле подобри, па незнам Гудрич, среќа што не влегов во Сава па и он да ми каже дека се подобри од Континенталот.
Сите ќе најдат изговор да ти продадат други гуми од незнам си Гиславет, Фајрстон, Гудрич, Нокиан и слични марки. Човек и да сака да најде квалитетна гума у државава нема, или ќе чека увоз или ќе иде до Солун. Јаките трговци што ги имаме, ако некој напраил лагер поради погрешна проценка не сум му јас крив па да морам да му го чистам.