Автор Тема: Зимски гуми  (Прочитано 1485038 пати)

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Одг: Зимски гуми?
« Одговори #1035 на: 18 Октомври 2012, 07:29:43 am »

признавам дека графичката која ја купив пред некоја недела ја купив само за никој од другарите нема боља, т.е. за курчење.

A Qashqai-то? :P

Eee, тука жена ми пресече, највише пошто трендо возел кашкаи :-) ама после пробното возење и мене ми се бендиса искрено. :-)) Иначе, мене умот ми тераше накај мондео титаниум или шкода суперб. Поише накај шкодата, али аеродромската снобка која што е жена ми не можела да го гледа знакчето шкода на воланот ???? a мондеото унутра имало премногу кожа и бели детали кои децата ќе ги направеле лом (за тоа е у право)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44370
  • Il Moderatore
« Одговори #1036 на: 18 Октомври 2012, 07:48:36 am »
Ете! Уште еден доказ дека СУВ е поради ку*чење (овој пат не твое очигледно) ;D ;D  Се шалам, нормално ;)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
« Одговори #1037 на: 18 Октомври 2012, 08:51:16 am »
жена ми не можела да го гледа знакчето шкода на воланот ???? a мондеото унутра имало премногу кожа и бели детали кои децата ќе ги направеле лом (за тоа е у право)

Не да ти се мешам али женати е многу у право...
Поготово за она знакчето на воланот...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #1038 на: 18 Октомври 2012, 08:55:38 am »

признавам дека графичката која ја купив пред некоја недела ја купив само за никој од другарите нема боља, т.е. за курчење.

A Qashqai-то? :P

Eee, тука жена ми пресече, највише пошто трендо возел кашкаи :-) ама после пробното возење и мене ми се бендиса искрено. :-)) Иначе, мене умот ми тераше накај мондео титаниум или шкода суперб. Поише накај шкодата, али аеродромската снобка која што е жена ми не можела да го гледа знакчето шкода на воланот ???? a мондеото унутра имало премногу кожа и бели детали кои децата ќе ги направеле лом (за тоа е у право)

Суперб е мерцедес за кокошарникот, овај кашкаито....

Жена се пита што има за ручек ;D

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
« Одговори #1039 на: 18 Октомври 2012, 09:20:31 am »
За мои пари ни моите не ги прашувам. Кога купував кола мислам дека цел свет беше против мене ;D ;D ;D

На крајот на краиштата, што ќе направи жена ми ако не ја послушам, нема да се вози во колата, нема да ми „даде“ ;D ;D ;D .....

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #1040 на: 18 Октомври 2012, 09:36:52 am »
Па ти и така имаш Алфа што ќе ти го ангажира цело време, жена што ќе ти е.

Отсутен Bu$aV MeGaNe

• Редовен
  • Пораки: 1857
  • Renault Megane R26
« Одговори #1041 на: 18 Октомври 2012, 10:16:30 am »
Дури сега ми стана јасно дека татко ми на свои 57 години купил Кашкаи зошто сакал да се курчи.

Никогаш не сум ја сакал и нема да ја сакам таа класа на возила,ама верувајте дека е благодет да се има мал СУВ за нашиве убави патишта.
Друго е чуството кога се кашуваш на троториве наши со Сув а друго е чуството кога молиш бога да не ти закачи браникот!!

Отсутен filipv

• Легенда
  • и сега?
« Одговори #1042 на: 18 Октомври 2012, 10:19:55 am »
За мои пари ни моите не ги прашувам. Кога купував кола мислам дека цел свет беше против мене ;D ;D ;D

На крајот на краиштата, што ќе направи жена ми ако не ја послушам, нема да се вози во колата, нема да ми „даде“ ;D ;D ;D .....

не, туку може на првиот пупу недајбоже дефект да ти ги подуе јајцата „глеаш, а кога ти викав да купиме бла бла бла...“. Остај ти тоа :-) одличен е нисанот :-)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #1043 на: 18 Октомври 2012, 10:23:27 am »

не, туку може на првиот пупу недајбоже дефект да ти ги подуе јајцата „глеаш, а кога ти викав да купиме бла бла бла...“. Остај ти тоа :-) одличен е нисанот :-)
Ова важи во сите сфери на животот. Да ти преседне...  ;)

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
« Одговори #1044 на: 18 Октомври 2012, 10:25:39 am »
Јас само кажувам дека секој треба да си прави онака како што мисли, секој си има различни рационални сфаќања при купување на одреден производ .... да имавме сите исто размислување ќе имаше само еден автомобилски бренд.

Секоја кола си е убава на свој начин, и секогаш сум им велел на пријателите „Ако тебе ти е убаво ич к** да не ти чуе“

Поентата ми е само, да си го купиш тоа што тебе ти прави кеиф, ако ти го користиш.

Па ти и така имаш жена што ќе ти го ангажира цело време, Алфа што ќе ти е.

мала корекција на стереотипно размислување ;D ;D ;D

Отсутен filipv

• Легенда
  • и сега?
« Одговори #1045 на: 18 Октомври 2012, 10:27:08 am »

Според fifth gear, суперб е мерцедес и за мерцедесот.

пробај го овој пристап во заубер :-)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44370
  • Il Moderatore
« Одговори #1046 на: 18 Октомври 2012, 10:46:55 am »

Аууу ти не си женет!  ;D ;D ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #1047 на: 18 Октомври 2012, 10:49:24 am »

Според fifth gear, суперб е мерцедес и за мерцедесот.

пробај го овој пристап во заубер :-)

Добар Добар ! !

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5662
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #1048 на: 18 Октомври 2012, 14:17:18 pm »
More da mi go dadat staro za novo Outlanderot toj postariot model so full oprema, kozi i svetla vo krivini za 25K da vidis kako necini SUV.
2.2 Turbo diesel so 170 konja kako ke legne.
Za patuvanje na dolgi relacii top e, i za bagaz ima mesto, i malce trosi.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #1049 на: 18 Октомври 2012, 14:26:19 pm »
Tebe poise za motorot ti e, ocigledno...