Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вчера се подновив со 4 нови Hankook Winter i'cept evo2 SUV (215/70/16) земени од Stop&Go. Прв впечаток после замената е покрута вожња и генерално малце побучни гуми. Повеќе импресии штом ги провозам повеќе време и секако кога ќе паднат температуриве/ќе падне снег. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Покрута и побучна во однос на што?
има ли некој мислење дали зимските гуми да бидат како летните или потесни а со поголем диаметар н.пр., летните ми се 195/60х14, а можан да вградам и 175/65 или 165/70Проблем ќе е резервната, треба 2 вида резервни гуми, една за зима една за лето ?[/quoteбитно е само да имаш исправна резервна гума со соодветен размак на штрафови за недај боже
Цитат: [member=356]ile[/member]@ на 06 Ноември 2019, 08:25:37 amВчера се подновив со 4 нови Hankook Winter i'cept evo2 SUV (215/70/16) земени од Stop&Go. Прв впечаток после замената е покрута вожња и генерално малце побучни гуми. Повеќе импресии штом ги провозам повеќе време и секако кога ќе паднат температуриве/ќе падне снег. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)so zdravje da se vozat kolku gi plati?