Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Mu se Цитат: ZilePunto на 05 Октомври 2019, 11:52:23 amЕве ги. Произведени 38 недела 2019.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Се мислев помеѓу зимски и all season и се решив за зимски.Sent from my FIG-LX1 using TapatalkMu se iznavoziv leto zima.Za letni se prosecni a za zimski se "taka nekako".Vazno brkaat rabota
Еве ги. Произведени 38 недела 2019.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Се мислев помеѓу зимски и all season и се решив за зимски.Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Малце да не подранивте со зимските Ја планирам 20 - 25 декември ..
Цитат: Cuore Sportivo на 16 Октомври 2019, 14:23:31 pmМалце да не подранивте со зимските Ја планирам 20 - 25 декември ..Не е задолжително да имаш зимски после 25 ноември?
Законот казнува ако возиш летни гуми во зима.Законот не казнува ако ги возиш зимните во лето.
Kleber kristal HP3 нудат добри перформанси за ниска цена како што гледам на тестови.
Цитат: zlatkoa на 16 Октомври 2019, 15:20:04 pmЗаконот казнува ако возиш летни гуми во зима.Законот не казнува ако ги возиш зимните во лето. Законот нема да те казни ако возиш со летни гуми. Ќе те казни ако возиш со летни и немаш соодветна опрема, односно ланци.
Ризикот да се вози со летни не се исплати барем сега кога има зимски гуми за многу ниска цена. Зошто кога бог се смилувал и ни ги испратил Виндфорс, алтензо, тигар, сава, рикен и слични да ризикуваме со летни...Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Цитат: MAPJAH на 17 Октомври 2019, 07:48:37 amРизикот да се вози со летни не се исплати барем сега кога има зимски гуми за многу ниска цена. Зошто кога бог се смилувал и ни ги испратил Виндфорс, алтензо, тигар, сава, рикен и слични да ризикуваме со летни...Sent from my SM-G973F using TapatalkВиндфорс си ги пишал гледам први си возел досега? Многу ми се сумливи кинескиве гуми.