Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: tomaso на 24 Септември 2019, 12:29:36 pmДечки кој имаше од тука NOKIAN WR D3 ?Ги бива или да барам нешто друго[/quotЦитат: tomaso на 24 Септември 2019, 12:29:36 pmДечки кој имаше од тука NOKIAN WR D3 ?Ги бива или да барам нешто другоЈас имам, после првата сезона се распаднаа, морав да ги рекламирам во Мотоцентар. Среќа МОтоцентар се ретко профи компанија па прифатија рекламацијаФала за инфо, зедов hankook winter icept rs2, си велам не згрешив. Го возев претходниот модел на цивикот и бев задоволен.Ќе видиме зимата како ќе се покажат.
Дечки кој имаше од тука NOKIAN WR D3 ?Ги бива или да барам нешто друго[/quotЦитат: tomaso на 24 Септември 2019, 12:29:36 pmДечки кој имаше од тука NOKIAN WR D3 ?Ги бива или да барам нешто другоЈас имам, после првата сезона се распаднаа, морав да ги рекламирам во Мотоцентар. Среќа МОтоцентар се ретко профи компанија па прифатија рекламација
Дечки кој имаше од тука NOKIAN WR D3 ?Ги бива или да барам нешто друго
Цитат: mkm на 28 Септември 2019, 20:06:59 pmЦитат: tomaso на 24 Септември 2019, 12:29:36 pmДечки кој имаше од тука NOKIAN WR D3 ?Ги бива или да барам нешто друго[/quotЦитат: tomaso на 24 Септември 2019, 12:29:36 pmДечки кој имаше од тука NOKIAN WR D3 ?Ги бива или да барам нешто другоЈас имам, после првата сезона се распаднаа, морав да ги рекламирам во Мотоцентар. Среќа МОтоцентар се ретко профи компанија па прифатија рекламацијаDa ne imas WRD4, тие се распаѓаа. 3 беа океј.Уупссс. да у прави си
Цитат: tomaso на 24 Септември 2019, 12:29:36 pmДечки кој имаше од тука NOKIAN WR D3 ?Ги бива или да барам нешто друго[/quotЦитат: tomaso на 24 Септември 2019, 12:29:36 pmДечки кој имаше од тука NOKIAN WR D3 ?Ги бива или да барам нешто другоЈас имам, после првата сезона се распаднаа, морав да ги рекламирам во Мотоцентар. Среќа МОтоцентар се ретко профи компанија па прифатија рекламацијаDa ne imas WRD4, тие се распаѓаа. 3 беа океј.
Fulda Montero 3 dobri se?Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Фала дечки.. ме излажа топ цена 3700 ден за сув гума ми дојде доста ефтино... ама ете зашто Sent from my iPhone using Tapatalk