Автор Тема: Зимски гуми  (Прочитано 1485871 пати)

Отсутен yarre

• Bearing Expert
  • Редовен
  • Пораки: 1389
  • www.lagermax.mk
    • LAGERMAX
Одг: Зимски гуми?
« Одговори #7170 на: 14 Ноември 2018, 14:50:58 pm »
Не-го-ти-но.

Башка, го бараш Диме - шифра попуст за КарКлуб....
Гумите можеш да ги добиеш у Неготино со бесплатна монтажа и центрирање, или да си ги добиеш по карго во Скопје. ( без монтажа и центрирање ) што во есап исто искача.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
« Одговори #7171 на: 14 Ноември 2018, 18:06:02 pm »
Не-го-ти-но.

Гумите можеш да ги добиеш у Неготино со бесплатна монтажа и центрирање, или да си ги добиеш по карго во Скопје. ( без монтажа и центрирање ) што во есап исто искача.
Им пишав на фан пејџот, ми дадоа цена за 700ден пониска од парче од пријателот кој што ми ги нудеше тука у Велес ко за мене без ќар. Ќе пратам некој деновиве да ми монтира.

Едит : не се претставував и не барав попуст.
Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Отсутен riki_staff

• Сениор
  • Пораки: 6004
« Одговори #7172 на: 14 Ноември 2018, 18:33:59 pm »
Дабалстар 😂

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #7173 на: 14 Ноември 2018, 19:09:27 pm »
Наместо да се најде некој да носи квалитетни гуми, се натпреваруваат кој ќе донесе најчкарт гуми АМА НАЈЕВТИНИ. Нека гине народ шо го ебеш, битно уштедил пари.

Немаме увозник за Yokohama, боже господе. Пнеуматик не ги носи најдобрите модели на Nankang, NS2R и AR1 иако бев со молење да порачам па кога и да стигнат не е битно, ми рекоа ги немало ни во фабриката во Кореа !?!?!?

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
« Одговори #7174 на: 14 Ноември 2018, 19:13:21 pm »
Не-го-ти-но.

Им пишав на фан пејџот, ми дадоа цена за 700ден пониска од парче од пријателот кој што ми ги нудеше тука у Велес ко за мене без ќар. Ќе пратам некој деновиве да ми монтира.

turi link od strana na obozavateli....

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #7175 на: 14 Ноември 2018, 19:17:13 pm »
https://www.facebook.com/klincarvulco/

Има и веб сајт со цени

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
« Одговори #7176 на: 14 Ноември 2018, 20:44:46 pm »
Не-го-ти-но.

Чисто информативно, @yarre  виски пие, :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен yarre

• Bearing Expert
  • Редовен
  • Пораки: 1389
  • www.lagermax.mk
    • LAGERMAX
« Одговори #7177 на: 14 Ноември 2018, 21:59:33 pm »
Не-го-ти-но.

Да си кажел CC можда и иљадарче ке си фанал :)
Се зезам, Клинчар има пристојни цени, и фер однос. За поскапите гуми, цените се мнооогу подобри од Скопје.

Отсутен Bicikle

• Легенда
« Одговори #7178 на: 14 Ноември 2018, 22:08:06 pm »
а земал некој од амсм со попуст?

Отсутен riki_staff

• Сениор
  • Пораки: 6004
« Одговори #7179 на: 14 Ноември 2018, 22:11:00 pm »
И јас сега прашав во Неготино,ми кажа според каталогот на тие цени 10% попуст

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Отсутен Bicikle

• Легенда
« Одговори #7180 на: 14 Ноември 2018, 22:15:32 pm »
ќе шетам на маната анџак...

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #7181 на: 14 Ноември 2018, 22:35:58 pm »
Ми одговараше цената, бев спремен да платам и повеќе. И тој работи за да заработи, 100/200ден не значат многу. Ќе се ценкаме за летните, тогаш ќе ми треба џокерот.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20804
« Одговори #7182 на: 15 Ноември 2018, 08:09:46 am »
Не-го-ти-но.

Да си кажел CC можда и иљадарче ке си фанал :)
Се зезам, Клинчар има пристојни цени, и фер однос. За поскапите гуми, цените се мнооогу подобри од Скопје.

Цар е чоекот... Јас кога прашував пред некоја година, нити КарКлуб му спомнав, ни ништо, ми понуди гуми по 1200 денара по гума поевтино од тие што во Скопје ми ги нудеа „ко за мене“.

Е сеа, претпоставувам дека давачките и трошоците за продажен простор / сервис во Скопје и Неготино не се исти, ама па те го Неготино дека е, да отидеш да купиш и монтираш гуми и да се вратиш, пак помалку ќе те фати отколку во Скопје да ги купиш :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
« Одговори #7183 на: 15 Ноември 2018, 17:15:30 pm »
Kleber Krisalp HP3 225/55/16 некој искуство и од каде може да се издејствува попуст во СК?

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #7184 на: 15 Ноември 2018, 17:22:52 pm »
Денес монтирани 215/55/16 SAVA HP2 се надевам ќе одат 2-3 зими. Може требаше да ставам 17ки, вака по грдо е, ама бидна.