Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Супер видео, многу е убаво да се видат вакви работи за да се надминат оние стереотипине за „зимска гума треба да е потесна.“
Кој продава кај нас Good Year? Ме купи типов со рекламата )[/Цитат: loopz на 23 Октомври 2018, 21:23:34 pmКој продава кај нас Good Year? Ме купи типов со рекламата )od licno uskustvo goodyear ne se pokazaa vo zimski uslovi nisto podobri od savata, osven na dozd, i imam custvo deka i pobrzo se trosat. Sava eskimo s3+ ja vozev 55000 zima i leto brz menuvanje, goodyear ultragrip 9 gi imam 17000 isto bez menuvanje
Кој продава кај нас Good Year? Ме купи типов со рекламата )
Цитат: loopz на 23 Октомври 2018, 21:23:34 pmКој продава кај нас Good Year? Ме купи типов со рекламата )[/Цитат: loopz на 23 Октомври 2018, 21:23:34 pmКој продава кај нас Good Year? Ме купи типов со рекламата )od licno uskustvo goodyear ne se pokazaa vo zimski uslovi nisto podobri od savata, osven na dozd, i imam custvo deka i pobrzo se trosat. Sava eskimo s3+ ja vozev 55000 zima i leto brz menuvanje, goodyear ultragrip 9 gi imam 17000 isto bez menuvanjeФала на инфо, од GoodYear до сега само летни имам... претходниот сопственик ми ги даде - користени околу 20000км, сега ги користам на задни тркала.Туку, воопшто ги немаш менувано со летни никогаш ни едните ни другите?Ако е така, значи можеби Сава се само поцврсти во летен период, па ова да не важи за зимска сезона?
Kako nevidov nekoj letoska zo zimska gojzrerica ic ne mi e jasno.Pa sto ima veze dali se gojzerici ili apostolki, teraj koj ke menja.
Стратро ти е кум?
Цитат: zeroSignal на 23 Октомври 2018, 20:51:59 pmСупер видео, многу е убаво да се видат вакви работи за да се надминат оние стереотипине за „зимска гума треба да е потесна.“Или наjбитно според мене во целото видео е да си купиш добра, квалитетна зимска гума а дали било широка или тесна игра улога једино на стаза во Финска.