Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Спомна некаде дека бил на чичко ти Тусонот. Ќе се симнам у гаража кај мене да ги сликам сите 12 коли на комшииве па да ја продолжиме дискусијава.Има различни класи и кај мене.Sent from my iPhone using Tapatalk
си има некои предности Хундаито ама да не навлагам..
Туксонот иде со Континентал летни, за разлика од Т-Рокот што иде со Нексен 🫣
Препорака за солидна/буџет гума 205/55/16? Sent from my iPhone using Tapatalk
Цитат: Boshe на 29 Октомври 2023, 20:28:16 pmПрепорака за солидна/буџет гума 205/55/16? Sent from my iPhone using TapatalkЈас бев прилично задоволен од Sava Eskimo HP2. Две сезони поминав со нив, и по мраз и по снег и по ладен асвалт, би рекол тотал околу 15тина илјади километри во тие две зими (15ти ноември - 1ви мај), никаде не сум осетил проблем, никаде не сум заглавил. Ако добро памтам кога ги ставав ме фатија нешто под 13,000 за четири гуми со монтажа и балансирање.
Се думав што да земам, и зимскиве ќе одам на Petlas, имало некои нови сега SnowMaster 2, тие ги нарачав.Инаку презадоволен сум од летните PT741, одлична гумаГледав и SnowMaster 2 Sport, ама само за поголеми димензии вадат од нив..
Цитат: darkserial на 30 Октомври 2023, 23:14:08 pmСе думав што да земам, и зимскиве ќе одам на Petlas, имало некои нови сега SnowMaster 2, тие ги нарачав.Инаку презадоволен сум од летните PT741, одлична гумаГледав и SnowMaster 2 Sport, ама само за поголеми димензии вадат од нив..Тие ми ги збореа лани велешани, нагоре по тоа ридиштата во снег немале мака.
4290 по гума, пред недела дена...Sent from my Xiaomi 12x