Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Реално, ако стварно имаат ниска цена можда на некој што вози повремено и кратки релации и ќе му завршат работа.
Не знам екипо, човеков ме замоли да пишам, јавете се на некој од броевите и ќе ви кажат, искрено не сум ги возел, знам дека се ефтини, барем така ми кажа човекот
For tires manufactured in the year 2000 – present. The date of manufacture is the last four digits of the DOT code. The first two digits are the week of manufacture, and the last two digits are the year.
Замисли да си кола и да ти вградат плин
Дали знае некој од која до која година се произведуваа Dunlop Wintersport 3D? Дали некој имал лично искуство со овие гуми? Се мислам дали вреди да си ја фукнам цела заштеда на половен сет со 3000 поминати километри, ама човеков не знае да ми каже година на производство.
Ако продолжат вака добро да работат институциите ќе мора еден комплет вакви да се земе.https://www.nokiantires.com/winter-tires/nokian-hakkapeliitta-8/