Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Момци... Ги е8авте зимските гуми на +15???Или дека е календарски се уште зима немаат мука??? :-) :-) :-)
Јас ги ставив летните сабајле и сега пред 15 минути пак ги вратив зимските. Така си бараа условите што да правам...
Цитат: Tome-Colt на 23 Јануари 2013, 20:35:50 pmЈас ги ставив летните сабајле и сега пред 15 минути пак ги вратив зимските. Така си бараа условите што да правам........немала баба работа.......
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
На мокра подлога летна гума е неприкосновена, зимските се ко кокошка у темница, ако погоди врата погоди ако не петелот ја чека.
Cuore SportivoОни треба спрема прогнозата на вести у 19:00 уше од вечер да одлучат кој сет на гуми ќе го возат наредниот ден
Цитат: Cuore Sportivo на 23 Јануари 2013, 20:50:10 pmНа мокра подлога летна гума е неприкосновена, зимските се ко кокошка у темница, ако погоди врата погоди ако не петелот ја чека. зависи на која температура