Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
А ме интересира каков рисивер за HD ти даваат во понудата и како ти е поврзан со ТВ -то?
Е вака да. Оди кај chlink има HD телевизија со скарт поврзана на тв. Тотално за џабе. Па беше да се расправа и му кажаа дека наводно немале рисивери нови. Па ете сега да го види ова, па да оди да се расправа. Фала ти Аце.
јас кај мене имам пробано и со скарт и со HDMI нешто или јас сум глуп или не приметувам некоја разлика
Цитат: MarceCvarce на 02 Декември 2011, 20:16:52 pmјас кај мене имам пробано и со скарт и со HDMI нешто или јас сум глуп или не приметувам некоја разликаНа обични канали нема да приметиш разлика,ама на Full HD,и тоа како ке приметиш!
Па треба да имаш HD канали. А скартот нуди макс резолуција од 480i мислам. А HDMI 1080p, што е FULL HD.
Незнам тоа MAX, сумливи се тие од т-шит. Кај мене има гратис ХД канали, без рисивер без ништо, само со кабел дирек во тв. И има некои шо се HD i Planeta FULL HD. Баш преѓеска му пуштав на NetworkX.