@Бузуки кај мене поише капе затоа и морам да го решавам на сервис.
Поминавме уште еден трип со BMW то до Охрид. 520км просек 6.3л/100км по бензинска.
Патот пештани - св. наум очекував дека ќе биде празен но имаше доста туристи и автобуси кој не дозволиа да се ужива како што треба ама добар дел
едвај чекам следна прилика
И секако за назад најинтересното сегде најавуваат снег па се мислев како и дали воопшто ќе ја искачам стража без ланци.
Од охрид се до почнување на угорниците за стража на патот немаше воопшто снег ама тука веќе почна и да сум закаснел 20 минути немаше да ја искачам. На неколку кривини осеќав како почнува да лизга и намалува ама за среќа поминав. Е ризичниот момент беше кога еден со Фабиа цело време ми се лепеше позади како у стилот јас сум со предна можам нагоре без проблем и на кривина во десно наеднаш пред нас заглавена А класа шлајфува. Јас неможам да кочам зошто овој мие на браник ја избегнав лево па десно арно ама ја десно задниот дел сака од лево да ме претица и малку се лизгав по двете ленти ама за среќа добро поминав. Е после тоа Шкодата си држеше растојание
Сликиве се за надоле нагоре не ни текна да сликаме
Нагоре имаше малку помалку снег.