Автор Тема: Кој автомобил на некој од нашите членови би сакале да е ваш ?  (Прочитано 25127 пати)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17599
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
luge sto e fintava so alfa sto tolku se zaljubuvaat lugevo cim kupat ednas
Јас не ја ни купив а се заљубив.Ми ја дадоа на еден ден Gulieta-та на тест и толку беше ;)

Какво моторче имаше?

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
Јас не ја ни купив а се заљубив.Ми ја дадоа на еден ден Gulieta-та на тест и толку беше ;)

Какво моторче имаше?
1.4 120 коња страшен мотор посебно во динамик мод ;).Не ми се враќаше во салон до 5 сабајле ја возев,од кои 30% од времето на Водно :D :D
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43926
  • Il Moderatore

Какво моторче имаше?
1.4 120 коња страшен мотор посебно во динамик мод ;).Не ми се враќаше во салон до 5 сабајле ја возев,од кои 30% од времето на Водно :D :D

Јас имав прилика да ја возам истата, меѓутоа не до 5 сабајле, туку само на 2 часовна тест проба, тоа ауто е залепено за асфалт ко` мрсул!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен

Какво моторче имаше?

Јас имав прилика да ја возам истата, меѓутоа не до 5 сабајле, туку само на 2 часовна тест проба, тоа ауто е залепено за асфалт ко` мрсул!
Мене ми ја дадоа бидејќи бев сериозно заинтересиран да ја купам дури и ја избрав бојата и опремата ја имаа на лагер,но ден-два после тоа имав мала незгода ја скршив колата и се заеба комбинацијата и сега возам Голф :(
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7692
  • Хорска Секција
Шо има под хауба Гољфот?
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
1.2 TSI.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6190
  • 69
1.2 TSI.

Значи точак.
Кога станува збор за Гољф, признавам само VR6 и GTi. Пред околу 6 или 7 години имав можност да управувам такво возило, и тоа е ракетоплан...На семафорите кај Палас, значи од МиДа до пред мостот колата крена 176 со тоа што моравме да ја кочиме за да застанеме бидејќи беше црвено...4-те дискови жареа :) Е тоа ауто правеше кеиф...За жал беше оттуѓено на едни момци, кој во рок од недела дена успеаа да го стегнат моторот, кој претходно ние го возевме добри две години. После тоа му ставија мотор од дизел и толку. Остана само ознака GTi мислам на него...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Dzo

• Сениор
  • Пораки: 3030
  • GTI®
1.2 TSI.

Значи точак.
Кога станува збор за Гољф, признавам само VR6 и GTi. Пред околу 6 или 7 години имав можност да управувам такво возило, и тоа е ракетоплан...На семафорите кај Палас, значи од МиДа до пред мостот колата крена 176 со тоа што моравме да ја кочиме за да застанеме бидејќи беше црвено...4-те дискови жареа :) Е тоа ауто правеше кеиф...За жал беше оттуѓено на едни момци, кој во рок од недела дена успеаа да го стегнат моторот, кој претходно ние го возевме добри две години. После тоа му ставија мотор од дизел и толку. Остана само ознака GTi мислам на него...

VR6-ка само за да мочкаш од среќа на звукот, доволно е :D барем за мене :)

Отсутен Schmitt

• Редовен
  • Пораки: 1817
Чекам Тато да го купи Q тројчето, па да му се изнамерачам јас малку на ASX-от ;D ;D ;D ;D ;D
Never drive faster than your Angels can fly.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Ќе се изначекаш

Отсутен Schmitt

• Редовен
  • Пораки: 1817
Ne mi se brza na mene :D
Never drive faster than your Angels can fly.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Ај ај, изненади не ;D

Отсутен The Boy Next Door

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 491
  • Pug 205 GTI - the drive of your life !
1.2 TSI.

Значи точак.

+11111111...........

Само тоа вреди од Голфот. :D :D :D :D
Не возам брзо, ниско летам.

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
1.2 TSI.

Значи точак.

+11111111...........

Само тоа вреди од Голфот. :D :D :D :D
Ништо не вреди од Голф :D
www.domitalia.mk

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
ВР6-ката е многу моќен мотор, пред се е изджлив, не е исфорсиран ич, со голема максимална брзина, голема потрошувачка и опасен звук... но преед неколку години имаше дуел, Голф 3 ВР6 во многу добра состојба, и Голф 1 1.8 гти 140 кс со многу добра, состојба... и тепаше... Голф 1 гти...

Мислам, некој од постарите членови на форумов ке се сетат... тоа е сребрениот голф 1 со големи штопови на Али.