Гласање

Па што мислите како изгледаат возилата кои ги продава Хјундаи во моментов?

Нема поубави и поелегантни возила на светот
1 (1.4%)
Одличен дизај
10 (14.5%)
Просечен дизајн, задоволителен кога би одлучувал да купам
23 (33.3%)
Подпросечени дизајн без препознатливи линии и стил
20 (29%)
Грди се до степен што ќе ги прескокнам кога ќе купувам автомобил
10 (14.5%)
Најодвратни се, гад ми е да влезам во таква грдосија
5 (7.2%)

Вкупно гласови: 69

Автор Тема: Дизајнот на возилата од моменталната понуда на Хјундаи  (Прочитано 23833 пати)

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
Ве молам одговорете објективно на поставеното прашање. Анкетава има за цел да му помогне на еден(или двајца) наш член да расчисти некои дилеми.
Значи прашањето се однесува конкретно за сите возила кои се продаваат во салоните на Хјундаи. Како целокупно би ги оцениле во однос на целокупната понуда од сите останати брендови?

Повелете гласајте!
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Dean

• Редовен
  • Пораки: 1340
не би ги нарекол грди, но во секој случај дизајнот е подпросечен

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3464
Одлична тема бидејќи на оваа генерација на Хјундаи дизајнот е многу дискутабилен. Некои дизајни се чиста копија џоа кинескине копии во случајов И20 некој пак се привлечни на пример их35 а па некој дури и одбивни на пример и30
Поздрав!!!

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
gojdo, ako veke pravis tema, togas vo red e da gi pretstavis site vozila od gamata na H. Mozes da pocnis od edinstveniot grd pretstavnik - maliot I10

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Хорска Секција
Тогаш ќе треба да ги претставам и сите воизла од сите останати производители и да се прават компарации. Но ако мислиш дека сликите ќе го променат ставтот на гласачите во позитивна наоска, еве кога веќе изигруваш улога на портпарол на Хјундаи, помогни ми и ти претстави ги сите нивни возила кои се нудат кај нас и во Европа.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
Дефиниција за Сарказам.
« Одговори #5 на: 11 Ноември 2011, 15:06:22 pm »
Нема поубави и поелегантни возила на светот.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Тогаш ќе треба да ги претставам и сите воизла од сите останати производители и да се прават компарации. Но ако мислиш дека сликите ќе го променат ставтот на гласачите во позитивна наоска, еве кога веќе изигруваш улога на портпарол на Хјундаи, помогни ми и ти претстави ги сите нивни возила кои се нудат кај нас и во Европа.
TI ja pocna, ti treba da gi pretstavis. Ako utnis, ke ti pomognam

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен MickeY MousE

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 147
  • *** Disney ***
Баш ме интересира како ќе заврши анкетава на крајот.
Да видиме кое лоби е посилно. Она на ЛП, или она на гОЈДО и Дени. :)
Ќе замолам модераторите да контролираат јузери од иста ип адреса. Има тука сомнителни личности, кои би ја лажирале анкетата. :)

Ајде дами и господа навалете, докажете му на ЛП дека Хјундаи е најгрд на светот. :)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16719
  • Keep it 100
gojdo, ako veke pravis tema, togas vo red e da gi pretstavis site vozila od gamata na H. Mozes da pocnis od edinstveniot grd pretstavnik - maliot I10
Eве детално претставување на сите модели од маркатата на Hyundai:
http://www.hyundai.com/mk/en/main/

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7274

Ги заборави аспирациите ... :)

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Хорска Секција
Мики, те молам прескокни ја темава и тролај по другите теми. Барам објективни одговори од челновите. Чисто за твоја и информација за ЛП, мојот глас е во горната половина од анкетава.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8953

Потполно се согласувам, елеганција во движење, кога се на улица се околу изгледа како пролив.

Шала на страна, има сега и убави (i40, ix35) и обични - не толку убави (тековниот i30) и грди(i20)

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
Za DIZAJN,ali samo za dizajn, zemeno celosno opfakajki ja cela gama na vozila,definitivno e podprosecen..... smetam deka elantrata,noviot genesis i ix35 kolku tolku im ja digaat ocenkata.....inaku bi bile dlaboko tamu negde dole.....

P.s. Za da ne vikaat nekoi deka ne sum objektiven,doma imam Hyundai,a i vo moite postovi unazad moze da se vidi deka vo nekoi temi duri imam prezentirano i fakti vo korist na Hyundai...se dodeka ne pocna da se preteruva so halucinacii deka Hyundai e najdobar vo se.......

Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11741
  • Архитект
Оваа сликата на елантрата што е турена е повисока од на Веле когарето.....
:D :D :D :D

Отсутен MickeY MousE

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 147
  • *** Disney ***
Мики, те молам прескокни ја темава и тролај по другите теми. Барам објективни одговори од челновите. Чисто за твоја и информација за ЛП, мојот глас е во горната половина од анкетава.

Не ме интересира за што си гласал, никогаш не те ни прашав.
Смешки темава..
Јас па очекував 20 гласа дека се грди.
Секој ден си се подемантиран.
Честитки на твојот успех.

Ајде луѓе навалете. Занемарете го гОЈДО. Гласајте за долната половина.