Автор Тема: Професионална автокозметика за одржување на возила  (Прочитано 2382 пати)

Отсутен Premium Motors Skopje

• Почетник
  • *
  • Пораки: 8
  • Car detailing and wrapping company
    • Premium Motors Dooel Skopje
Здраво на сите!
Премиум Моторс Дооел Скопје е прва професионална компанија во Скопје која нуди услуги за кар дитејлинг, односно автокозметичко одржување на возила.
Покрај тоа сме и главни застапници за Американскиот бренд Chemical Guys за Македонија.
Chemical Guys е компанија која 40 години се занимава со производство и иновации на производи за автокозметика и е рангирана помеѓу топ пет најдобри компании во светот.
Услугите кои ги нудиме ги извршуваме исклучиво со препаратите на брендот Chemical Guys, затоа и со задоволство кажуваме дека нашите резултати се исклучителни.

Можете да ги погледнете нашите интернет страни www.premiummotors.mk и www.chemicalguys.mk .
Во текот на наредната недела во употреба ќе биде пуштена нашата интернет продавница, па сите ентузијасти кои сакаат сами да си ги средуваат своите миленици ќе може да си нарачаат од производите и истите да им стигнат на домашна адреса.

Ви стоиме на располагање за било какви дополнителни информации, совети и слично  :)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44364
  • Il Moderatore
web-shop кога?

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Dickle

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 94
Ајде аирлија нека е!

Одма да ве заангажирам - сакам да правам хемиско, колата у питање е Поло 2010 година, на задните седишта има ајран, а на предните седеле механичари од Коп Компани. Сакав да одам кај Даре, се слушнавме пред некое време и ми даде добра цена, ама никако да ме однесе патот накај Прилеп.

Отсутен Premium Motors Skopje

• Почетник
  • *
  • Пораки: 8
  • Car detailing and wrapping company
    • Premium Motors Dooel Skopje
Од наредната недела  :)