@vladic3110 не мислев на тебе
туку општо (сега гледам си ставил слики ама од опел не од ауди
). И да во право си, на форум сме, само мене ми е крајно невкусно ова со цениве. Толку сметал членот толку ја продава, сега од поракиве ако не за 100(сто) евра нека ви ја даде колата. Ако пише сто евра, после 1000 поста ќе има како сакал да ве изигра, ако пише висока ауди се купувало никако кејфот да ви се направи. Плус 9500 не се висока цена, кој ви е крив што во вукојебинава има толку високи давачки, тоа е друг проблем не на продавачот. Крајно може тој и 12500 да си ја процени, негова работа е.
И воопшто не сум нервозен, туку истово ова и мене ми се случи отприлика, на пазар3 гуми продавав, зачувани максимално, 2ца ми се јавија не да ми ги купуваат, туку да ми кажеле висока им била цената. Значи цената е таа, одговара или не, плус постои можност за договор, ама некој на некого да му соли памет за цена... На крај се јави трет ми даваше слично цена колку што барав, пошо беше фер му ги дадов со уште поголем попуст.
Така и овде, сто поста поминаа, за парите можело ауди, епа не може ауди, ама да видиш каква шкода може