Јас на некој начин у очај знаете нова кола да ти ја акнат не ми беше битно што како битно да ми ја среди некој. ( а реално е ништо, јас бев од кај што ја земав колата да ми ги средат гребаниците, ми ги средија за без пари, а за длабките ми кажаа ти си луд ако се замараш за ова, не е ништо страшно), али пицајзла сум за вакви работи
Е сеа односот е тоа што ме изритира, бев уште утре денот коа ме акна срната, ја виде и рече ок ќе ја средам за 4000. И викам ок ај.
Моментално доле работеше еден голф удрен од град и другаров го гледаше вика топ го напраил не е како кај мене, вика има нов алат.
Ама да се праи после мртов ладен за саат ипол работа и ми вика 5000, викам како бе 5000, 4000 ми рече и тоа е многу ама ај викам дека ми е нова колата. Аа вика да ок.
А иначе заштитен како падна у никој случај неможе да седи, уште денес може да престане да работи ама ај, пошто глуп ми кажа што и како праи а ја уште поглуп го излажав коа ме праша кај работам.
Нема везе, за искуства ќе има секакви, зависи од длабките, едно што е сигурно дечкото не е профи, него аматер, се труди а незнае.
Јас што гледав од јутуб како прават му најдов 100 грешки у постапките ама ај викам има он искуство вика работел 5 години сигурно знае.
Sent from my iPhone using Tapatalk