Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Djokica на 01 Јануари 2018, 14:59:30 pmЦитат: Tesla на 01 Јануари 2018, 14:45:47 pmУбо количе. Што му е на моторот откри?Па не знам точно. Тој што ја купивме од него рекол дека откажала некоја пумпа за уље. Уште неаме почнато да работиме на колата, да поминат празниците прво.А пали ли воопшто? Ако откажала пумпата за уље, ...откажал и моторот
Цитат: Tesla на 01 Јануари 2018, 14:45:47 pmУбо количе. Што му е на моторот откри?Па не знам точно. Тој што ја купивме од него рекол дека откажала некоја пумпа за уље. Уште неаме почнато да работиме на колата, да поминат празниците прво.
Убо количе. Што му е на моторот откри?
Нема здрави мотори од овие, сите се маслојадачи и хронично болни до зарибување.Sent from ЗА ЖИВОТ ВО МАКЕДОНИЈА!!!
Епа, ако успееш да најдеш вакво нешто(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)За средвање го имаш Менде Плимонт од Битола. Тој има вакво на неговото и сто пати го отворил и го затворил. Го знај напамет
Симо све се решава само дали е спремен газдата да плати
Кога ова возило беше ново, јас бев тинејџер и ми беше сон заедно со Алфа ГТВ.Пред добри 20 и кусур години во студентската соба ми беше залепен постер од Ауто клуб на Купето во жолта боја. Е, ми се допаѓа конкретниов примерок бидејќи е еден од ретките кои не се неповратно уништени со разни тјунинг стајлинг глупости.Со среќа да се вози!
Ферари за сиромашни, кола што никогаш нема да изгледа лошо
Има еден проблем само кај овие , особено кај овој мотор. Лапа бензин, а не оди Спрема некои газди што кажуваа 17-18л градска и тоа нормално возење.Затоа сите ги бараат турбо моторите, барем да се исплаќа да ти троши толку