Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Замисли колава да кошта 23800.Нека затворат германциве фабриките.
Купуваш Киа Стингер.Идеш на слава и се фалиш "Ќе частам луѓе кола купив КИА Стингер"Ти честитаат, и те прашуваат колку пари ја плати Киа-та ако не е тајна.Им кажуваш 40.000 евра.Тишина. Никој ништо не збори."Земете си од рибата јас ја пржев тазе е" - домаќинката на славата да извади ситуација.Незгодно е.
Цитат: Deni на 01 Декември 2017, 12:20:59 pmЗамисли колава да кошта 23800.Нека затворат германциве фабриките.Па има киа Оптима за тие пари.Работат германците, не затворија.
Цитат: zlatkoa на 01 Декември 2017, 12:19:25 pmКупуваш Киа Стингер.Идеш на слава и се фалиш "Ќе частам луѓе кола купив КИА Стингер"Ти честитаат, и те прашуваат колку пари ја плати Киа-та ако не е тајна.Им кажуваш 40.000 евра.Тишина. Никој ништо не збори."Земете си од рибата јас ја пржев тазе е" - домаќинката на славата да извади ситуација.Незгодно е.а ти кога купуваш нешто што го сакаш битно ти е другите што мислат? или тие битно дека си го правиш меракот, кога веќе можеш?
Цитат: zlatkoa на 01 Декември 2017, 12:23:19 pmЦитат: Deni на 01 Декември 2017, 12:20:59 pmЗамисли колава да кошта 23800.Нека затворат германциве фабриките.Па има киа Оптима за тие пари.Работат германците, не затворија.Ова е класа над Оптима.
Цитат: MarceCvarce на 01 Декември 2017, 12:24:04 pmЦитат: zlatkoa на 01 Декември 2017, 12:19:25 pmКупуваш Киа Стингер.Идеш на слава и се фалиш "Ќе частам луѓе кола купив КИА Стингер"Ти честитаат, и те прашуваат колку пари ја плати Киа-та ако не е тајна.Им кажуваш 40.000 евра.Тишина. Никој ништо не збори."Земете си од рибата јас ја пржев тазе е" - домаќинката на славата да извади ситуација.Незгодно е.а ти кога купуваш нешто што го сакаш битно ти е другите што мислат? или тие битно дека си го правиш меракот, кога веќе можеш?купувам за себе. другите што мислат гајле ми е.Ама Киа за 40К друже, нема да купам па колку сака нека ми е голем меракот и да имам вишок пари у животов.