Сарказам и иронија се вика начинот на изразување во темава кога дискутирав(ме) за Киа Стингер.
Некои членови го препознаа “штосот” и го возеа низ дискусијата. Да не беа тие коментари темава ќе имаше само една страна и ќе беше изгубена во просечноста. Останатите што очекувавте сериозна дебата за Киа Стингер, примете го моето сочувство.
Мило ми е што
@tomica @Mikius @Tesla и останатите го препознаа штосот и имаше дебата, достојна на сериозноста на Киа да се дрзне да продава премиум возило. Ако администраторите мислат дека коментарите се непотребни, можат да ја прочистат темата.
Кога има потреба за сериозна дискусија, нивото на коментарите е на многу повисоко и по сериозно ниво. За оние кои се почувствуваа интелектуално обесправени додека ги читаа моите коментари, можам да ви дадам зелено џамче
Мое лично мислење е дека 40.000 евра можат да се инвестираат порационално отколку да купам Киа Стингер. А и кога би требало да купам возило сигурно нема да купам корејски производ.
@Tesla бев денес до јужниот сосед да брцнам во море на еднодневна прошетка, неможев да пишам порано. Бев тотално офлајн. Ми требаше блекаут да се освежам малку.
@Ipkisija Meskosa Fiat 500 е најпедерското возило направено некогаш. Стрејт сум по убедување лупам жени само, а не примам ништо од позади. Ок, на форум знам да дупам и у ребра, ама ми ги бришат постовите вообичено. Пријавуваат, бришат. Тоа е.
@tomica викај ме за кај Пуже ако праите ѓезме. Ќе дојдам. И да ми ги поздравиш рандом.