Dojde vreme da se bara lek za letvata
Nekoe info od kaj Ferber kaj Morski vo Lisice?
Mislam znam deka go falat, ama ako ima nekoj konkretno iskustvo kolku vreme trae reparacijata.
So polovna isterav 2.5 godini pred da ja smenam kolata, aj sea da probam reparacija.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Со Фербер барем досега не сум имал некое негативно искуство. Секогаш кога требаше да одам таму дечките ме услужуваа дури и кога немав закажано термин. Конкретно во поглед на летвата, иако измина долго време, мислам дека чекав едно саат-два и после тоа продолжив да ја возам како и вообичаено. Сепак би ти препорачал прво да им се јавиш и да им објасниш во кратки црти за што станува збор и со кои проблеми се соочуваш и секако да закажеш термин пошо ќе треба да чекаш ред кога ќе пристигнеш кај нив.
Инаку што точно имаш проблем со летвата. Осеќаш луфта, крцкање...?
https://www.facebook.com/ReparacijaFerber/
Nemav krckanja ili lufta, istece uljeto po vtor pat, pa vidov deka tece od nea. Probiena bese. Ja odnesov tamu, pred toa se javiv za cena, 6000 den reparacija + 2000 den rab raka za se komplet, ja ostaviv.
Klasika majstorski muabet posle toa, uste 500 den za manzetna nekoja (ajde neka e i taka, vgraden e del) mada iskreno nez za kakva manzetna stanuva zbor sto ne vlaga vo reparacijata, pa zgora na toa mi naplati i centriranje 1200 denari!
Mislam ok, treba centriranje? Pa kazi go odnapred, moze mi se broeni parite? Jas sum laik, mene mi bese kazano 8000 denari komplet. Suva para zima 150e za 2 saati rabota i nekoi nikakvi kitajski gumici od 10e + ulje od 10e (cist profit 130e) uste pa mi naplakja 20e za centriranje.....
Ne rekov nisto, mu dadov se komplet, ama sum zavrsil jas vekje so repariranja letvi tamu ili bilo kakvi uslugi, kaj stignam ke gi rugam, skapo ke go kosta toa "centriranje".