Со плав изолир е уште понеприметливо.
Треба да идам до Schrack да видам дали имаат плав.
Пролетта кога бев имаа од сите бои. Ама па ако отидам таму ќе остаам пари на друго неможам да одолеам.
Колава плаче за трипуење на долги стази. Него кажуј кога ќе најдеш добар чип тунинг
Работното место и е на Автопат. Неколку пати бев до Софија, Солун еднаш до Белград и не осетив како ми помина патот.
Сум бил и со други крузерици на истите релации, ама со оваа некако поинаку ми е доживувањето. Ќе ја ставам 120/140 на темпомат и цепа, ги гризе километрите.
Веројатно има нешто со малку повисоката позиција на седење и релативно ниското тежиште што го има цела кола, добрата ергономија на седиштата и позицијата на седење, плус одлично дампираната кабина.
Сопругата и ќерката штом влезат во колава на подолга релација се забораваат од спиење. После прва наплатна се во кома.
На пролет планирам да земам 17" или 18" (
Најверојатно OZ Superturismo LM) бандажи и да и ставам фолии. Ќе видам како ќе се однесува со малку пошироки гуми.
Моментално не ми фали сила или торк затоа што ја возам домаќински и на подолги релации. Ама никогаш не се знае...
едит: Прашав за ОЕМ бандажи во Мак Ауто Стар, и ми побараа 1200 евра за сет од четири СО ПОПУСТ. Во Пнеуматик 4 бандажи OZ Superturismo LM се 720 еура без никакви врски и попусти. (мемето со кили)