Автор Тема: Seat Leon 2.0 TDI Xcellence  (Прочитано 38316 пати)

Отсутен Bravo

• Редовен
  • Пораки: 1728
Одг: Seat Leon 2.0 TDI Xcellence
« Одговори #165 на: 29 Октомври 2019, 13:36:52 pm »
Слободен пазар.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7066
  • хаУс мајстор
« Одговори #166 на: 29 Октомври 2019, 16:57:53 pm »
Неможе еден Леон да е поскап од Киа. Тоа е изгледа муабетот :)

Отсутен AngelSK

• Редовен
  • Пораки: 1772
« Одговори #167 на: 29 Октомври 2019, 17:38:33 pm »
Совет за продажба, види го огласот на Саше за А4-ката. Многу малку информации има напишано во огласот, можеш да си ја линкнеш и темава од КК. За цената ти си знаеш, али веќе има на акција 1.5 ТСИ ФР за 21.000 Евра со повеќе опрема од твојата.

Има простор околу цената, а Алпин петките колку пари се нови знаеш? Моите се со бајаги останат профил (~12kkm возени).

Кој е заинтересиран ќе добие повеќе детали, не планирам да одговарам на повици од типот "zadna cena za odma".

Xcellence си има свои предности пред ФР,инаку се на исто ценовно ниво! Јас намерно не купив ФР, а бензинот си е бензин, со алкантра греење на газ.

Да се надоврзам на @Banzai , стварно нема што да се каже, освен неколку зуцки.

Не знам Алпин 5-ките колку пари се, целта ми беше добронамерен совет да ти дадам дека можеш подетално да пишеш за опремата, али нормално твоја кола твој оглас, ќе си правиш како сакаш.

Околу цената, еве пример сличен Леон со 1.6 ТДИ мотор https://www.pazar3.mk/oglas/vozila/avtomobili/Seat/Leon/se-prodava/skopje/skopje-opstina/seat-leon-1-6-tdi-105ks-led-fr-2016g-45-000km/3298190 огласен за 13.000 Евра

Се надевам не се лутиш околу моите совети/коментари, форум е, сметам дека можеме да искоментираме на темите, твое е дали ќе ги прифатиш или не.

Отсутен hanacloud

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 226
  • Barcelona Mystery Blue
« Одговори #168 на: 29 Октомври 2019, 17:44:24 pm »
Нормално дека не се лутам. Знам дека се е добронамерно. Извини ако на некој начин сум покажал инаку.

Ќе видиме што е најдобро, не се брзам никаде :)

Gesendet von meinem SM-A505F mit Tapatalk

Отсутен hanacloud

• Јуниор
  • **
  • Barcelona Mystery Blue
« Одговори #169 на: 29 Октомври 2019, 17:45:37 pm »
Совет за продажба, види го огласот на Саше за А4-ката. Многу малку информации има напишано во огласот, можеш да си ја линкнеш и темава од КК. За цената ти си знаеш, али веќе има на акција 1.5 ТСИ ФР за 21.000 Евра со повеќе опрема од твојата.

Има простор околу цената, а Алпин петките колку пари се нови знаеш? Моите се со бајаги останат профил (~12kkm возени).

Кој е заинтересиран ќе добие повеќе детали, не планирам да одговарам на повици од типот "zadna cena za odma".

Xcellence си има свои предности пред ФР,инаку се на исто ценовно ниво! Јас намерно не купив ФР, а бензинот си е бензин, со алкантра греење на газ.

Не знам Алпин 5-ките колку пари се, целта ми беше добронамерен совет да ти дадам дека можеш подетално да пишеш за опремата, али нормално твоја кола твој оглас, ќе си правиш како сакаш.

Околу цената, еве пример сличен Леон со 1.6 ТДИ мотор https://www.pazar3.mk/oglas/vozila/avtomobili/Seat/Leon/se-prodava/skopje/skopje-opstina/seat-leon-1-6-tdi-105ks-led-fr-2016g-45-000km/3298190 огласен за 13.000 Евра

Се надевам не се лутиш околу моите совети/коментари, форум е, сметам дека можеме да искоментираме на темите, твое е дали ќе ги прифатиш или не.
П. С. Токму тој леон па не е Фр ;)

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20115
« Одговори #170 на: 29 Октомври 2019, 18:42:44 pm »
Пробај продај ги посебно гумите и пиши после која цена ќе ја извадиш. :D

Отсутен AngelSK

• Редовен
  • Пораки: 1772
« Одговори #171 на: 29 Октомври 2019, 19:46:27 pm »

П. С. Токму тој леон па не е Фр ;)

Случајно ми налета на ФБ огласен, али се соогласувам. Барем воланот кај ФР мислам дека има ФР ознаки.

Отсутен hanacloud

• Јуниор
  • **
  • Barcelona Mystery Blue
« Одговори #172 на: 30 Октомври 2019, 16:44:29 pm »
Колата ќе остане во фамилијата. Продажба кенсл'д.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7076
« Одговори #173 на: 30 Октомври 2019, 18:29:24 pm »

И греота е да ја продаваш. Колата е 95% како нова, а треба да ја дадеш за 60% од цената.

Отсутен hanacloud

• Јуниор
  • **
  • Barcelona Mystery Blue
« Одговори #174 на: 30 Октомври 2019, 18:36:42 pm »

И греота е да ја продаваш. Колата е 95% како нова, а треба да ја дадеш за 60% од цената.
Така е.

Присутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3847
« Одговори #175 на: 30 Октомври 2019, 20:10:35 pm »
Убаво си направил. Да ти каже паталец што се мачи со продажба на кола и со проблемите околу тоа:D
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #176 на: 30 Октомври 2019, 22:11:18 pm »
Епа кога не сакаш да враќаш километражи..
И на hanacloud му најдоа мана што многу поминал за 2 години. ;D

Присутен M3V8

• Редовен
  • Пораки: 2677
« Одговори #177 на: 30 Октомври 2019, 22:11:37 pm »
Pogotovo tesko se prodava cuvana asalna kola.
Nekev da komentiram pred da odlucis da ostane u familija :)

Присутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3847
« Одговори #178 на: 30 Октомври 2019, 22:24:52 pm »
Епа кога не сакаш да враќаш километражи..
И на hanacloud му најдоа мана што многу поминал за 2 години. ;D

Моја грешка, ќе си знам за следен пат :D Мене последно ми најдоа на колата оти била задната фолија за затемнување на задната шофершајбна со меурчиња.
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10138
« Одговори #179 на: 30 Октомври 2019, 23:08:26 pm »
Добро што не ти рекле да ја извадиш ;D