Автор Тема: “Добри/Лоши“ плацеви низ МК  (Прочитано 156225 пати)

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5928
Одг: “Добри/Лоши“ плацеви низ МК
« Одговори #495 на: 26 Декември 2023, 23:03:03 pm »
Седни во xc90, ќе те бендиса, само цената нема да ти е по ќеиф :D
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Присутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8890
  • Малерозен дрводарец
« Одговори #496 на: 26 Декември 2023, 23:03:46 pm »
Overpriced piece of shit се и двете, боље караван (да не чуе ѓаолешкио) него тоа.
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5659
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #497 на: 26 Декември 2023, 23:10:35 pm »
Abe i jas sum na amanet karavan, ama realno bi mozel da se spakuvam i vo obicniot Arteon, a pa da ne zborime vo shooting brakeot.
Vo sekoj slucaj dobro dizajnirana kola, dobra na izgled, frameless vrati koi izgledaat fenomenalno, odlicni sedista, ala and all dobar paket.

Присутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8890
  • Малерозен дрводарец
« Одговори #498 на: 27 Декември 2023, 00:06:51 am »
Мислев на Волво караванот... V40, не знам како се вика...
Летоска до мене дремеше еден словенечки паркиран, мислам дека е 2017-та, така нешто, не ги разбирам....

Типов убаво одбрал тркала, фацата напред исто средена - дефинитивно не беше минимум опрема...
Единствено не можам да пројдам преку тој "бубашваба" изглед отпозади, ама сето друго беше одлично склопено.
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5197
« Одговори #499 на: 27 Декември 2023, 08:13:23 am »
V40 ne e karavan

Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk

Присутен andrejnaumovski

• Редовен
  • Пораки: 1724
« Одговори #500 на: 27 Декември 2023, 10:49:32 am »
V40 ne e karavan

Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk

Ваљда мисли на V60 :)

Отсутен Sashko

• Почетник
  • *
  • Пораки: 1
« Одговори #501 на: 12 Јануари 2024, 16:27:54 pm »
Zdravo decki. Nekoj iskustvo so MT Auto-Ohrid?

Отсутен fuzzjaw

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 529
  • Alfa Romeo Giulietta 1.4TB
« Одговори #502 на: 12 Јануари 2024, 17:52:09 pm »

Бегај подалеку. Земет тешко ѓубре, па нашминкано “да поминит“, па ували го негде. Не би купил ни штрафче од кај нив, камо ли кола.

Отсутен Кољо

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 221
    • MVP Ring
« Одговори #503 на: 12 Јануари 2024, 18:21:38 pm »
Мислам имам пишано, ќе пишам пак.

Двајца другари зедоа коли од таму. Од опрема нема ни пола од тоа што е пишано. Ги рекламираат како фул опрема а се претежно голи.

На едната кола не работеше ни компресорот за клима, а другата подоцна се дозна дека била удрена и дека е преправана.

Двете беа рекламирани со темпомат, греење на ретровизори и слично, а тоа го немаа.

И да не зборувам за километражите. Ова не ми е потврдено но се крајно сумливи. Сите коли без разлика на годината се со 160-170к. И скапи се плус.

Sent from my LM-V450 using Tapatalk

Отсутен Pekata

• Почетник
  • *
  • Пораки: 2
« Одговори #504 на: 15 Јануари 2024, 15:38:07 pm »
Iskustvo so Vip auto spa od K.Palanka. Proveriv eden avtomobil 2017 god.po vin broj vo ovlasten servis na vw.Posledniot servis vo 2022 godina bil na 192000 km.Uste 1 godina vozenje plus 5-60000 km znaci okolu 240-250000km.Momentalno e oglasena na 160000km.Ne mi se veruva da e vratena 80-90000 obicno na ramno odi edna 100k sigurno 😀.Inaku drugi zabeleski nema se na vreme smeneto vo ovlasten servis,nema istorija za udari.Enterierot e zacuvan.Deckite se lubezni nemam zbor od taa strana,mi pratija vin broj vednas so garancija za km  i servisna  istorija do posleden km zaverena na notar😀.Vredi da se setam do Palanka ili uopste da ne trosam vreme

Отсутен bear

• Редовен
  • Пораки: 1995
  • If you can dream it, you can do it.
« Одговори #505 на: 15 Јануари 2024, 15:58:02 pm »
Чекај малку форумџија. Ти праќаат вин, ти гарантираат дека е таа км, ти проверуваш, и утврдуваш дека не е таа километража, и уште прашуваш дали треба да одиш? Не ти е малку апсурдна ситуацијава?
 Тек годинава утврдив зашто никогаш нема да имаме држава, ниту ќе бидеме државотворен народ.

На форумов, нема еден задоволен со кола купена од Паланка, а верувам, и од било кој друг плац. (освен аутовелт, омо)

Подобро отвори тема за половно возило, пиши што бараш/имаш, верувам ќе добиеш препораки.

Никогаш не вели никогаш.

Отсутен Silvester

• Редовен
  • Пораки: 1885
« Одговори #506 на: 15 Јануари 2024, 16:06:34 pm »
Јас исто така се заинтересирав за една кола од Крива Паланка. Им пишав на вибер да ми пратат број на шасија од колата и ми пратија без проблем. Откако го проверив ВИН бројот (не ми текнува дали на Кар Вертикал или друг сервис беше) забележав дека ми пратиле ВИН број од понова кола (иста боја, ист мотор, понова година) и мислам километражата се поклопуваше со таа објавената :D . Му пишав дека ми пратил грешен ВИН, ми вика ааа да, ми стасува и таа кола па сум згрешил. Рече ќе ми препрати точен ВИН за таа што прашував, ама изгледа заборави.

Така да, со оглед дека сега скоро сите ги проверуваат коливе по број на шасија, верувам дека прематариве се спремни со разни ВИН броеви :D
  www.malservis.mk - сѐ за твојот автомобил!

Отсутен Rammlied

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 325
« Одговори #507 на: 15 Јануари 2024, 16:10:02 pm »
Они гарантираат км а нив бугарите им гарантирале км...можеби стварно они не ја враќале. Штом си проверил некои работи оди види ја. Ако бараш идеално половно возило (како јас што барам  ;D) нема да најдеш.

Отсутен Pekata

• Почетник
  • *
  • Пораки: 2
« Одговори #508 на: 15 Јануари 2024, 17:46:32 pm »
Барам веќе неколку месеци хечбек.
Е сега мое искуство до сега.
Во Струмица и Дабиле крш.Велес не.Аутвелт немаа таква каква што барам.Ма да имаше некои фалинки и таму во слични автомобили шо ги гледав во однос на ентериер(пр. дупка на седиште од цигара,изгребани пластики и сл.).Во Скопје Аутомилано  по иде во ред.
Паланка не сум бил затоа прашав дали вреди да се оди.од Диего знам неколку дечки шо купиле и ги возат без дефект неколку години.Така да сеуште не сум дошол до фаза да му се  јавам на мајсторот да провериме некоја😄

Присутен riki_staff

• Сениор
  • Пораки: 6001
« Одговори #509 на: 15 Јануари 2024, 18:29:46 pm »
Бегај далеко
Барам веќе неколку месеци хечбек.
Е сега мое искуство до сега.
Во Струмица и Дабиле крш.Велес не.Аутвелт немаа таква каква што барам.Ма да имаше некои фалинки и таму во слични автомобили шо ги гледав во однос на ентериер(пр. дупка на седиште од цигара,изгребани пластики и сл.).Во Скопје Аутомилано  по иде во ред.
Паланка не сум бил затоа прашав дали вреди да се оди.од Диего знам неколку дечки шо купиле и ги возат без дефект неколку години.Така да сеуште не сум дошол до фаза да му се  јавам на мајсторот да провериме некоја😄
Од Струмица нема здраво возило,Паланка има добри возила само треба да го најдеш,првите плацови пред градот имат по некое добро визило но и цените се височки,Велес оддалеко заобиколи го,ауто милано имат добри возила,нема да згрешиш ако одеш директно таму со кеш.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk