Автор Тема: MItsubishi Lancer  (Прочитано 44325 пати)

Отсутен Filip

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 176
Одг: MItsubishi Lancer
« Одговори #75 на: 28 Јуни 2011, 23:50:49 pm »
хехехехе ..те гребнаа малце а....ништо страшно :):)100 евра штета...мада нервозата е опасна

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11741
  • Архитект
« Одговори #76 на: 28 Јуни 2011, 23:52:18 pm »
Со полиција пробај најди го, бар да ти ја плати штетата...

Како да го најдам? Имаш идеа?
хехехехе ..те гребнаа малце а....ништо страшно :):)100 евра штета...мада нервозата е опасна

Ќути еееееј, која нервоза! Среќа што не сум во Битола, иначе цел ден ќе го барам копукот!

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #77 на: 28 Јуни 2011, 23:55:58 pm »
Ако е Фичо лесно би требало да го најдат.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8534
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #78 на: 29 Јуни 2011, 02:53:01 am »
Со полиција пробај најди го, бар да ти ја плати штетата...

Како да го најдам? Имаш идеа?

Ако е Фичо лесно би требало да го најдат.

Полицијата би требала лесно да го најдат, башка види дали оставил негде што боја е и си завршил работа. Ако на тој дел има 20 фиќовци ќе бараат едно удрено.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #79 на: 29 Јуни 2011, 04:00:57 am »
Леле друже знам сеа низ што проаѓаш. Мене на паркинг кај пролече зимоска ми имаше улетано некој у возацката врата, и не успеавме да го најдеме, само што врата ми беше пута 2 лупната од твојава и плус прагот доле преебан. у овластен сервис нејкеа да ми ја праат ми бараа 250 евра за нова врата, татко ми ја среди кај еден пријател аутолимар за фер цена многу помалку од тоа што ми бараа у овластен. ја тегнеа со магнети и ставија китче и ја префарбаа и прагчето исто ми го средија. твојава гледам не е многу акната така што појше од 100 евра не веруем дека ќе ти земе, ако сакаш можам да ти кажам кај да отидеш. е сеа за средување ќе се среди, знам што ти е муката тебе, да го дознаеш кретенот, јас таа среќа ја немав. искрено се надевам дека ти ќе го најдеш. и уште една работа, дали одма викнавте полиција да направи записник? ако не сте викнале џабе ти е се, пошто никој нема да ти признае после, без навреме направен записник.

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9194
  • Аstra la vista baby !
« Одговори #80 на: 29 Јуни 2011, 04:26:54 am »
Аххххххх бееее  >:(  >:(  >:(  >:(
Ко не му паднала таблица нешто бе ц ц ц  >:(
Види друже барај го...ако не го најдеш прај некоја мучка со осигурањето на некој друг  :D

Отсутен ford ST

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 75
« Одговори #81 на: 29 Јуни 2011, 08:42:57 am »
Mnogu tesko ke go najde toj sto te ima udreno.Ako ne go fatis na lice mesto t.e. ne se zateces bas koga e sluceno, sansite da go najdes se skoro ramni na nula.I mene mi se ima sluceno na parking na Vero nekoj da mi ja potkaci kolata ,da mi skrsi preden lev trepkac i da si otide.Ne e lud da me ceka.Posle sledi ona majka -sajka i ostalo od zenski pol + glagoli so polovo opstenje i treta faza nosenje kolata na servis i plakanje od svoj dzeb da se vrati vo prvobitna sostojba.Jbg bas kako sto rece eden moj prijatel za zal 80% od vozacite po nasive ulici se bez lekarsko,kopita koi ne treba da se kaznat tuku da im se odzeme dozvolata.Tvojot problem ke bide resen so malku pari-ne se nerviraj.Pozdrav

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
« Одговори #82 на: 29 Јуни 2011, 08:55:40 am »
Policija nema da mrdne so mal prst.
Nego kolku e izvodlivo vo dogovor so drugar ti da napravite evropski zapisnik na lice mesto..demek drugar ti te izgrebal i da idete do osiguritelna kuka?

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #83 на: 29 Јуни 2011, 09:11:59 am »
Исто голема пречка во потрагата е и веројатноста дека фичкото можеби не било регистрирано, чест случај е постарите коли да менуваат сопственици без договори и без одјавување. Све тоа ја отежнува потрагата.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Архитект
« Одговори #84 на: 29 Јуни 2011, 10:20:19 am »
Имам повеќе проблеми. Едниот е што моите не викнаа полиција тогаш............ Другиот е што осигурањето не ми покрива оштета без да знам кој е виновникот, тоа од трето лице како е .... А ако го најдам кој е, ќе му барам да направиме европски договор. Тоа е поентата..... А за наоѓање, не се мали шансите, битола е помал град + знам од прилика кај можи да се движи типот, + комшиите се живи курви се кажуваат :D Ќе се потрудам да го најдам.
Фала на сите шо се потрудивте да помогнете.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10967
  • 430i
« Одговори #85 на: 29 Јуни 2011, 11:50:01 am »
Само без нервози, биднало што биднало, можело и бетер ;)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7278
« Одговори #86 на: 29 Јуни 2011, 12:22:57 pm »
Ах, другарче, таква ни е возачката култура, незамисливо е како можел во сопствена гаража да ти ја оштети колата ..

Како и да е, разгледај наоколу доколку има некој поголем објект кој има монтирано камери надвор, тоа би ти било најдобрата варијанта да го најдеш мајмунот ....

а верувај ми, не е можно никој да не видел, само треба да се заангажираш дебело ...

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Архитект
« Одговори #87 на: 29 Јуни 2011, 12:56:57 pm »
Ах, другарче, таква ни е возачката култура, незамисливо е како можел во сопствена гаража да ти ја оштети колата ..

Како и да е, разгледај наоколу доколку има некој поголем објект кој има монтирано камери надвор, тоа би ти било најдобрата варијанта да го најдеш мајмунот ....

а верувај ми, не е можно никој да не видел, само треба да се заангажираш дебело ...
Нема камера никаде во близина. Од тука почнува дивурија во градот и нема такви модерни работи :D Се зангажирав, го знаат од прилика кој е локалните, ќе го најдиме. Ако не јбг............. тоа е тоа, шо ќе прајш. Животиште!
« Последно менување: 29 Јуни 2011, 13:12:45 pm osmica8 »

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #88 на: 29 Јуни 2011, 13:35:31 pm »
И со зимски гуми верзија. Тигар мислам дека беа, 205/55/16

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
А зошто зимскиве гуми ти се наопаку наместени?????
Кој ти ги местеше? Или пак левата и десната си ги помешал.

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54992
  • Махер
« Одговори #89 на: 29 Јуни 2011, 13:36:43 pm »
Дустабанлија му е колата...